Παπαγιάννης: «Παιδικό όνειρο το Final 4, παιχνίδι της μοίρας το ότι το πέτυχα μόλις έφυγα από τον Παναθηναϊκό - Δείτε βίντεο

Παπαγιάννης: «Παιδικό όνειρο το Final 4, παιχνίδι της μοίρας το ότι το πέτυχα μόλις έφυγα από τον Παναθηναϊκό - Δείτε βίντεο

O 27χρονος Έλληνας ψηλός της Φενερμπαχτσέ μίλησε για το πρώτο του Final 4 στη Euroleague, την κόντρα του ημιτελικού με την πρώην ομάδα του και την συνδρομή του Γιασικεβίτσιους στην ολική επαναφορά του τουρκικού συλλόγου

papagiannis
Στα επτά χρόνια της θητείας του με την «πράσινη» φανέλα και τις δύο φορές που πλησίασε στο κορυφαίο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συμμετέχοντας στα play off, o Παναθηναϊκός αποκλείστηκε με “sweep” (3-0). Ήταν το 2016, όταν έχασε από την Μπασκόνια του Γιάννη Μπουρούση και το 2019 όταν ηττήθηκε με από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πρώτη του σεζόν μακριά από την πατρίδα και την ομάδα που σημάδεψε περισσότερο την καριέρα του, ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Γιώργος Παπαγιάννης, όχι μόνο έφτασε στο Final 4, αλλά για να διεκδικήσει το τρόπαιο, θα πρέπει να αποκλείσει τους «πράσινους» στον πρώτο ημιτελικό του Βερολίνου.

Το Gazzetta συνομίλησε μαζί του στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των Τούρκων πριν το αυριανό (24/05, 19.00) και σας παρουσιάζει τις σκέψεις του.

«Αν θυμάμαι καλά, αυτή είναι η 8η σεζόν μου στην Euroleague, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέρνω επιτέλους να φτάσω σε ένα Final 4! Ήταν κάτι που το ήθελα από μικρό παιδί και χαίρομαι που το πέτυχα φέτος!», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος Έλληνας διεθνής σέντερ, που στάθηκε και στην συγκυρία που τον ήθελε να τα καταφέρνει στην πρώτη χρονιά που έβγαλε τα «πράσινα».

«Καμία φορά δεν ξέρεις πως τα φέρνουν οι καταστάσεις και τα ρόστερ των ομάδων. Πέρασα επτά υπέροχα χρόνια στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο δεν τα κατάφερα και τα κατάφερα φέτος! Τα ‘φερε έτσι η μοίρα και η πρώτη μου σεζόν μακριά από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, με φέρνει αντιμέτωπο με την πρώην μου ομάδα σε έναν ημιτελικό… Τι να πει κανείς;», σχολίασε ο Μεγαρίτης ψηλός για την διασταύρωση με το «τριφύλλι» στον ημιτελικό, πριν μπει στα ενδότερα της τακτικής που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
«Οι λεγόμενες λεπτομέρειες που συνήθως κρίνουν και τις σειρές των play off. Πολλώ δε μάλλον στο Final 4, όπου σε ένα ή δύο ματς παίζεις μία χρονιά! Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά στο διάστημα των δύο τελευταίων εβδομάδων, παίξαμε καλά στο τουρκικό πρωτάθλημα και κάναμε μερικές πολύ ποιοτικές προπονήσεις, οπότε πλέον περιμένουμε να μπούμε στο γήπεδο.», πρόσθεσε ο “Big Papa” πριν σχολιάσει την αλλαγή προπονητή στην Φενέρ και την συμβολή της στην πρόκριση στο Final 4.

«Κατ’ αρχάς, όταν εγώ πήγα στην Πόλη το περασμένο καλοκαίρι, ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν για να πάει στο Final 4. Aπό την στιγμή που ήρθε ο coach Saras, αφήσαμε πίσω μας ένα πολύ κακό διάστημα που είχαμε τον περασμένο Νοέμβριο με διαδοχικές ήττες που μας πλήγωσαν ψυχολογικά και βαθμολογικά και προσαρμοστήκαμε στα λιθαράκια που έβαλε. Διόρθωσε κάποιες λεπτομέρειες και σιγά-σιγά πήραμε τα πάμω μας και φτάσαμε μέχρι εδώ. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, όμως, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, αν η ομάδα δεν ήταν καλά πριοπονημένη, πριν μας αναλάβει!», κατέληξε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγνησία - Θρίλερ δίχως τέλος στον Πτελεό: Άφαντος από τις 23 Απριλίου ο Γιάννης Καραμπάτσης - Η κληρονομιά και η έκκληση της οικογένειας

Ισπανία: Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια - Νέες αποκαλύψεις για τον... fake γάμο και τις εξωσυζυγικές σχέσεις τους

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποζημίωση 200.000 ευρώ στην οικογένειά του για ψεύτικη συνέντευξη μέσω AI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης