Βασίλισσα Ελισάβετ: Το κάστρο του Μπαλμόραλ διαθέτει πλήρη ιατρικό εξοπλισμό

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το κάστρο του Μπαλμόραλ διαθέτει πλήρη ιατρικό εξοπλισμό

Το Μπαλμόραλ είναι μία από τις κατοικίες της βρετανικής βασιλικής Οικογένειας από το 1852 και παραμένει στην ιδιωτική ιδιοκτησία της βασίλισσας και δεν αποτελεί μέρος των ιδιοκτησιών του Στέμματος

000_327C83B
Πλήρως εξοπλισμένο από ιατρικής πλευράς είναι το ιστορικό Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, εκεί όπου βρίσκεται  η Βασίλισσα Ελισάβετ και τελεί υπό ιατρική παρακολούθηση μετά από σχετική εντολή των γιατρών της σήμερα το πρωί. Οι θεράποντες ιατροί της Ελίσάβετ της συνέστησαν να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση , έπειτα από νέα αξιολόγηση της υγείας της.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει τους δικούς της βασιλικούς γιατρούς.

Ο καθηγητής Sir Huw Thomas είναι ο επικεφαλής γιατρός της μονάρχη και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Ο Sir Huw, ο οποίος έχει εργαστεί στο Royal Medical Household επί 16 χρόνια , έχει λάβει το βραβείο του Ιππότη το 2021 ».

sir-huw
Ο καθηγητής Sir Huw Thomas


Σε συνέντευξή του στο Imperial College του Λονδίνου, ο Sir Τhomas δήλωσε ότι το να είσαι γιατρός της Βασίλισσας ήταν «μεγάλη τιμή» και «ένας πολύ ευχάριστος και ικανοποιητικός ρόλος».

Άλλα μέλη του βασιλικής ιατρικής ομάδας περιλαμβάνουν τον γιατρό Satya Bhattacharya, έναν έγκριτο γιατρό με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως χειρουργός.

Κλείσιμο
Εάν κριθεί απαραίτητο, και η κατάσταση της Βασίλισσας επιδεινωθεί δραματικά, ενδέχεται να μεταφερθεί στο ιδιωτικό Νοσοκομείο King Edward VII.

«Η 96χρονη μονάρχης συνεχίζει να αισθάνεται άνετα στο Μπαλμόραλ», αναφέρεται σε σύντομη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Η ιδιωτική αυτή κατοικία στη Σκωτία είναι το μέρος στο οποίο παραθερίζει παραδοσιακά η Βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με την οικογένειά της.

Στο παλάτι ανήκε πρώτα στην προπροπρογιαγιά της, Βασίλισσα Βικτόρια, η οποία διέμενε εκεί με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο. Έπειτα πέρασε στα χέρια της Βασίλισσας που λατρεύει αυτό το κάστρο καθώς οι εκπληκτικοί κήποι του είναι ιδανικοί για να μπορεί να κάνει πικ-νικ, να ιππεύει και να κάνει περιπάτους, μερικά από τα αγαπημένα χόμπι της. Όταν οι ένοικοι του κάστρου λείπουν ο χώρος είναι ανοιχτός ώστε να τον επισκεφθεί το κοινό!

Το Μπαλμόραλ είναι μία από τις κατοικίες της βρετανικής βασιλικής Οικογένειας από το 1852 και παραμένει στην ιδιωτική ιδιοκτησία της βασίλισσας και δεν αποτελεί μέρος των ιδιοκτησιών του Στέμματος.

Ως εκ τούτου, ακόμη και η αστυνομία χρειάζεται ειδική άδεια για να εισέλθει στο Μπαλμόραλ, ενώ όσοι επιθυμούν να ψαρέψουν στην περιοχή υποχρεούνται να πληρώσουν μέχρι και 630 λίρες. Το κάστρο είναι ένα παράδειγμα της σκωτικής αρχιτεκτονικής και ταξινομείται από το «Ιστορικό Περιβάλλον της Σκωτίας» ως κτήριο κατηγορίας A. Το νέο κάστρο ολοκληρώθηκε το 1856.


Ειδήσεις σήμερα:

Μετωπική ΕΕ - Ρωσίας για το φυσικό αέριο: Το πλαφόν διχάζει την ΕΕ, «κόκκινο πανί» για τον Πούτιν

Allou Fun Park: Στην Εντατική παραμένει η 21χρονη που τραυματίστηκε στο τρενάκι

Τρόμος για παρέα ανηλίκων στην Κηφισιά: Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους έκλεψαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης