Τουρκία: Χρησιμοποιεί ισραηλινή εταιρεία λόμπι για να αλλάξει τη γνώμη του Κογκρέσου για τα F-16
Εκπρόσωποι της εταιρείας, σύμφωνα με τις πηγές από την Άγκυρα, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με 150 μέλη του Κογκρέσου για να τα ενημερώσουν για τις θέσεις της Τουρκίας
Να αλλάξει τη γνώμη του Κογκρέσου προσπαθεί η Τουρκία, αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό της πολεμικής της αεροπορίας, μέσω της αναβάθμισης 80 F-16 που διαθέτεικαι την αγορά άλλων 40 από τις ΗΠΑ.
Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ» και αναπαράγει ο ΣΚΑΪ, η Άγκυρα έχει ξεκινήσει εκστρατεία με λομπίστες στην Ουάσινγκτον, χρησιμοποιώντας σαν «όχημα» μια γνωστή ισραηλινή εταιρεία, που ειδικεύεται σε αυτό το πεδίο.
Εκπρόσωποι της εταιρείας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με 150 μέλη του Κογκρέσου για να τα ενημερώσουν για τις θέσεις της Τουρκίας, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η Άγκυρα στο ΝΑΤΟ.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως γίνονται, πλέον, οι τελευταίες προσπάθειες από την τουρκική πλευρά για τη μεταστροφή του Κογκρέσου, πριν την άφιξη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις ΗΠΑ στις 18 Μαΐου. Στην Άγκυρα φέρονται να έχουν αναγνωρίσει πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γύρω από την απόκτηση F-35, αλλά θέλουν τουλάχιστον να προχωρήσουν το θέμα με τα F-16.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.