Βλαντιμίρ Πούτιν: «Είμαστε σε ετοιμότητα για να προμηθεύσουμε με φυσικό αέριο την Ευρώπη»
Ξεκαθάρισε πως η Ρωσία θα είναι στο πλευρό των Ευρωπαίων σε συνομιλία που είχε με τον Μάριο Ντράγκι - «Θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του αγωγού Nord Stream-2» τόνισε
Ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να προμηθεύει σε μακροπρόθεσμη βάση και αδιαλείπτως την Ευρώπη με φυσικό αέριο, και με τη αξιοποίηση του αγωγού Nord Stream-2, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
«Με πρωτοβουλία του Μάριο Ντράγκι, εθίχθη το θέμα της συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να προμηθεύει σε μακροπρόθεσμη βάση και αδιαλείπτως την Ευρώπη με φυσικό αέριο, μεταξύ άλλων και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος και ο Ιταλός πρωθυπουργός κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία αξιολόγησαν θετικά τις ρωσο-ιταλικές σχέσεις τις οποίες διακρίνει ο εποικοδομητικός και αμοιβαία επωφελής χαρακτήρας τους.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.