Ιταλία: Κινηματογραφικό ριφιφί σε τράπεζα του Μιλάνου μέσω του συστήματος αποχέτευσης

Ιταλία: Κινηματογραφικό ριφιφί σε τράπεζα του Μιλάνου μέσω του συστήματος αποχέτευσης

Ένοπλοι μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας και έδειξαν τα όπλα στο προσωπικό – Συνεργοί τους εμφανίστηκαν από τα φρεάτια του συστήματος αποχέτευσης – Απέσπασαν 20 θυρίδες

carabinieri
Κινηματογραφική ληστεία διοργάνωσε μια συμμορία ενόπλων στο Μιλάνο, που έκαναν «ριφιφί» σε υποκατάστημα της Crédit Agricole.

Η συμμορία εισέβαλλε στο υποκατάστημα μέσω του δικτύου αποχέτευσης και έκλεψε αρκετές θυρίδες, ενώ στη συνέχεια δραπέτευσε με τον ίδιο τρόπο.

Οι ληστές είχαν πολύ καλά οργανώσει το σχέδιό τους που έθεσαν σε εφαρμογή λίγο μετά τις 8.30 το πρωί. Δύο απ’ αυτούς μπήκαν στην κύρια είσοδο του υποκαταστήματος στην Piazza Ascoli και έδειξαν τα όπλα τους στο προσωπικό, όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Αμέσως μετά, δύο συνεργοί τους εισέβαλαν στον χώρο από φρεάτιο που συνδέεται με το υπόγεια σήραγγα.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος επιχείρησε να αντισταθεί, φωνάζοντας «Γίνεται ληστεία». Αμέσως τον πήραν όμηρο μαζί με άλλον έναν εργαζόμενο, την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν την τράπεζα. Ένας τρίτος υπάλληλος κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία σφράγισε την περιοχή πριν μπει στην τράπεζα. Ωστόσο, οι ληστές ενεργοποίησαν έναν πυροσβεστήρα, προκαλώντας σύγχυση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να κερδίσουν χρόνο και να διαφύγουν από το φρεάτιο. Αρκετοί αξιωματικοί προσπάθησαν να τους εντοπίσουν στις αποχετεύσεις, αλλά συνειδητοποίησαν ότι τους έχασαν.

Οι ληστές αφαίρεσαν 20 θυρίδες. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει το περιεχόμενό τους.

Ο διευθυντής της τράπεζας φέρεται ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι με όπλο. Κανένα άλλο μέλος του προσωπικού δεν έπαθε κάτι. Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την τράπεζα, ο διευθυντής ανέφερε ότι μπήκαν από το υπόγειο, ενώ ανέφερε ότι υπήρξε συμπλοκή αλλά δεν τον χτύπησαν.

Ήδη, οι αρχές του Μιλάνου εξετάζουν το περιστατικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Super League 1 live: Παναθηναϊκός-Απόλλων 0-0 (Α' ημίχρονο)

Σε νέο χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ «κατρακύκλησε» η τουρκική λίρα

«Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κορύφωση της πανδημίας» λέει ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης