Σάλος στην Ιταλία: Αίρεση του σεξ υποσχόταν ένα «μυστικό κόσμο» και βίαζε κοπέλες και ανήλικα για... 30χρόνια!

Σάλος στην Ιταλία: Αίρεση του σεξ υποσχόταν ένα «μυστικό κόσμο» και βίαζε κοπέλες και ανήλικα για... 30χρόνια!

Σόδομα και Γόμορρα κάτω από τη... μύτη των Αρχών - Η αίρεση επιστράτευε ακόμα και ψυχολόγους - Τα θύματα είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου - Υπέμεναν αφόρητα βασανιστήρια από τον «γιατρό» αρχηγό της αίρεσης για να εισέλθουν σ΄έναν μαγικό κόσμο - Ο γιατρός τα θηρία και η λεία

airesi-tou-sex-italia
Επί 30 χρόνια δρούσε ανενόχλητη στην Ιταλία μία καλά οργανωμένη αίρεση του σεξ «στρατολογώντας» ανήλικες που έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης προκειμένου να εισέλθουν σ΄έναν «φανταστικό κόσμο».

Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της αστυνομίας της Νοβάρα, οι αρχές αντιλήφθηκαν το τι συνέβαινε ύστερα από δύο χρόνια έρευνας, με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Διονύσου».

Alleged 'sex cult' led by 77 year old man is uncovered in Italy


Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι ιταλικές αρχές πραγματοποίησαν στοχευμένες εφόδους στις 18 και 19 Ιουλίου χτενίζοντας τη χώρα, κυρίως στις πόλεις του ιταλικού βορρά, συμπεριλαμβανομένων των Νοβάρα, Μιλάνο, Γένοβα και Παβία.

«Αρχηγός» και ιδρυτής της αίρεσης φέρεται να είναι ένας 77χρονος άνδρας από τη Νοβάρα με το ψευδώνυμο «ο γιατρός». Τα κορυφαία μέλη της ιεραρχίας της αίρεσης στην Ιταλία αποκαλούνταν «θηρία», ενώ οι πιθανοί νεοσύλλεκτοι θεωρούνταν η «λεία» τους.

Κλείσιμο
Η αίρεση στόχευε σε νέες γυναίκες -ακόμα και ανήλικες-, στις οποίες υπόσχονταν την είσοδο σε έναν «μαγικό, φανταστικό και μυστικό κόσμο» και τον φωτισμό μιας «εσωτερικής φωτιάς».

Ωστόσο, ο «φανταστικός κόσμος» που υποσχόταν ο 77χρονος ήταν ένας κόσμος σεξουαλικής κακοποίησης, που πολλές φορές γινόταν «ακραίος και επώδυνος».

Τα θύματα δεν είχαν επαφή με τον έξω κόσμο και ήταν εξαρτημένα από την αίρεση.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τις ιταλικές αρχές δείχνουν ημίγυμνες γυναίκες να συμμετέχουν σε τελετουργικούς χορούς.

Στα θύματα γινόταν πλύση εγκεφάλου ενώ η κακοποίησή τους γινόταν με «με πολλούς τρόπους», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο «γιατρός» φέρεται να χρησιμοποιούσε μια σειρά επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων σχολές χορού, βιοτεχνίες και εκδοτικούς οίκους, για να δελεάσει τις ευάλωτες και συχνά ευκατάστατες γυναίκες.
italia-airesi
italia2

Μεταξύ των πιο πιστών οπαδών του «γιατρού» ήταν ψυχολόγοι, οι οποίοι βοηθούσαν στον εντοπισμό και τον προσηλυτισμό γυναικών.

Η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» αναφέρει ότι οι γυναίκες υφίσταντο «αφόρητα βασανιστήρια και κακοποίηση κάθε είδους», με βάση την αστυνομία. Μάλιστα αποκαλούσαν η μία την άλλη «τέρας» και δεν τους επιτρεπόταν να γνωρίζουν ή να αναφέρουν το όνομα του ηγέτη τους. Μόλις εντάσσονταν στην αίρεση, οι γυναίκες έπρεπε να πείσουν τους συγγενείς τους να συμμετάσχουν κι αυτοί, αλλιώς διέκοπταν κάθε σχέση μαζί τους.

Στη συνέχεια ο «γιατρός» έδινε σε κάποιες γυναίκες και σπίτια ώστε να είναι πλήρως εξαρτημένες από την αίρεση. O «γιατρός» υπαγόρευε κάθε τους κίνηση. Ένα από τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνει μια ομάδα γυμνόστηθων γυναικών με κοντές φούστες να χορεύουν σε έναν κήπο, στο πλαίσιο ενός τέτοιου τελετουργικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Έκρηξη σε σταθμό του μετρό

Κορωνοϊός – Έρευνα: Ο φόβος για την Covid-19 γίνεται θυμός


Φωτιά στη Λέσβο - Ανησυχία για τους ισχυρούς ανέμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης