Μεγάλωσαν σε αιρέσεις: Από τον Χοακίν Φοίνιξ στη Μισέλ Φάιφερ - Σεξ και ζωή χωρίς ηλεκτρικό

Μεγάλωσαν σε αιρέσεις: Από τον Χοακίν Φοίνιξ στη Μισέλ Φάιφερ - Σεξ και ζωή χωρίς ηλεκτρικό

Μερικά από τα ονόματα της λίστας θα σας αφήσουν έκπληκτους

michelle-pfeiffer
Όταν ακούμε για αιρέσεις και celebrities, το μυαλό μας πάει συνήθως στη Σαϊεντολογία και τον Τομ Κρουζ ή στα δύσκολα παιδικά χρόνια του Χοακίν Φοίνιξ που μεγάλωσε σε ένα κοινόβιο όπου μικρά παιδιά εξαναγκάζονταν σε αδιανόητες πράξεις.

Δεν είναι όμως οι μόνοι γνωστοί ηθοποιοί που έμπλεξαν με κάποια κοινότητα ή αίρεση. Μερικά από τα ονόματα που ακολουθούν θα σας αφήσουν έκπληκτους.

Γκλεν Κλόουζ
Οι γονείς της Γκλεν Κλόουζ μπήκαν στην κοινότητα «Moral Re-Armament (MRA)», η οποία ήταν μία ακραία συντηρητική ομάδα, όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών. Οι Κλόουζ έμειναν στη MRA για 15 ολόκληρα χρόνια και έζησαν σε διάφορα κοινόβια. Η ομάδα πρέσβευε την απόλυτη ειλικρίνεια και αγάπη, την αγνότητα και την κατάργηση κάθε έννοιας εγωισμού. Η Close γύρισε τον κόσμο ως μέλος ενός μουσικού συγκροτήματος που είχε φτιάξει η MRA. Αυτό που έχει δηλώσει η ίδια είναι ότι η εμπειρία της εκεί ήταν που την έκανε καλή ηθοποιό γιατί έμαθε από πολύ μικρή πώς να προσποιείται ότι πιστεύει όσα της έλεγαν οι ηγέτες της οργάνωσης. Η Κλόουζ κατάφερε να φύγει από το κοινόβιο στα 22 της.

Γουινόνα Ράιντερ
Ο πατέρας της ηθοποιού ήταν άθεος και η μητέρα της βουδίστρια. Όταν ήταν 7 ετών, η οικογένεια της Ράιντερ μετακόμισε στο κοινόβιο Rainbow στην Καλιφόρνια. Έζησαν εκεί για τρία χρόνια μαζί με άλλες επτά οικογένειες σε συνθήκες πρωτόγονες, χωρίς ηλεκτρικό. Στην ηλικία των 10 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Πεταλούμα, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, όπου δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής στο American Conservatory Theater.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Watch & Chill

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης