Στην καταστροφή του γραφείου σύνδεσης με τη Νότια Κορέαπροχώρησε το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) η Βόρεια Κορέα κλιμακώνοντας την ένταση στην κορεατική χερσόνησο.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, η έκρηξη σημειώθηκε στις 14:49 τοπική ώρα.
Νωρίτερα είχε μεταδοθεί πληροφορία για έκρηξη στην περιοχή της Κεσόνγκ που βρίσκεται σε απόσταση 5χλμ. από τα σύνορα με τη Νότια Κορέα.
Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο στις τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών καθώς είχε προηγηθεί η προειδοποίηση της αδελφής του Κιμ Γιονγκ Ουν προς τη Σεούλ ότι αν οι αποστάτες δεν σταματήσουν την προπαγάνδα με φυλλάδια, κινδυνεύει η διμερής συμφωνία για ειρήνη μεταξύ των δύο χωρών.
Την απειλή της Κιμ Γιο Τζονγκ είχε ακολουθήσει η ανακοίνωση της Πιονγιάνγκ ότι κλείνει τους διαύλους επικοινωνίας με τη Νότια Κορέα, στην οποία, πλέον, βλέπει έναν «εχθρό».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.