3.147 είναι οι σοβαρές περιπτώσεις με λοίμωξη Covid-19 σε μονάδες εντατικής θεραπείας - Αναμονή για τα μέτρα χαλάρωσης
Άλλοι 278 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο στη Γαλλία, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας, έτσι, τον συνολικό αριθμό θυμάτων στα 25.809 από την 1η Μαρτίου μέχρι και σήμερα.
Οι 177 ήταν ασθενείς που απεβίωσαν στα νοσοκομεία της χώρας, με τον συνολικό τους αριθμό να ανεβαίνει στους 16.237, ενώ 101 έχασαν τη ζωή τους σε γηροκομεία και άλλα ιδρύματα (9.572 συνολικά).
Πλέον, 23.983 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται με Covid-19 , ενώ 3.147 είναι οι σοβαρές περιπτώσεις σε μονάδες εντατικής θεραπείας (283 λιγότεροι από χθες).
Οι Γάλλοι περιμένουν τώρα να μάθουν τις ακριβείς λεπτομέρειες για την άρση των μέτρων, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να τεθούν σε ισχύ τη Δευτέρα. Ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ αναμένεται να παρουσιάσει το περίγραμμα του κυβερνητικού σχεδίου αύριο απόγευμα.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.