Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα ξενοδοχείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα ξενοδοχείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το resort της Grivallia Hospitality ετοιμάζεται για την πρώτη του καλοκαιρινή σεζόν

suita_riviera_xr
Σε μια έκταση 280 στρεμμάτων που φθάνει από την Γλυφάδα έως την Βούλα εκεί που κάποτε βρίσκονταν οι θερινές καμπάνες της κοσμοπολίτικης Αθήνας όπου ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «φλέρταρε τις μικρούλες» και ο Κώστας Βουτσάς (Ιάκωβος) πήγαινε με την πολίτισσα μητέρα του για μπάνιο, δεσπόζει τώρα το ξενοδοχειακό συγκρότημα «One & Only Aesthesis».

Το resort της Grivallia Hospitality εγκαινιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη καλοκαιρινή σεζόν να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους υψηλές υπηρεσίες διαμονής και γαστρονομικής απόλαυσης.
Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα ξενοδοχείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μεταξύ των 95 πολυτελών καμπανών, των 18 μικρών κατοικιών και των 12 δωματίων του κεντρικού κτιρίου δεσπούζουν οι δυο υπερπολυτελή σουίτες (βίλες) η οποία θα ενοικιάζεται προς 35.000 ευρώ τη βραδιά αποτελώντας τον πιο ακριβό χώρο φιλοξενίας ξενοδοχείου αυτή τη στιγμή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ίσως και της Ελλάδας. Το protothema.gr ξεναγήθηκε στη «Villa one», η οποία εκτείνεται σε 519 τ.μ. με περιβάλλοντα χώρο επιπλέον 922 τετραγωνικών μέτρων, ιδιωτική πισίνα, roof garden, γυμναστήριο, δωμάτιο σεφ και δωμάτιο μπάτλερ, ενώ η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων συμπληρώνεται από 12 διάσημα έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων εικαστικών.
suita_riviera___6_
suita_riviera___7_
suita_riviera___5_

Η υψηλή αισθητική της βίλας έχει κινήσει το ενδιαφέρον και Αθηναίων επιχειρηματιών, που έχουν απευθυνθεί στο ξενοδοχείο ρωτώντας λεπτομέρειες για την ενοικίασή της τους καλοκαιρινούς μήνες. Για μεγαλύτερες παρέες, η Villa One μπορεί να συνδεθεί με τη Villa Nostos, τη δεύτερη βίλα του θέρετρου, ώστε να δημιουργηθεί ένα συγκλονιστικό καταφύγιο τεσσάρων υπνοδωματίων. Αν σε αυτές προστεθεί η κατοικία Epos Residence, που διαθέτει επίσης δύο υπνοδωμάτια, δημιουργείται μία «γειτονιά» με έξι υπνοδωμάτια για την ιδανική απόδραση μιας παρέας φίλων ή μιας μεγάλης οικογένειας.
suita_riviera___11_
suita_riviera___12_
Κλείσιμο

Η επένδυση της Grivallia Hospitality αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας – σήμερα απασχολούνται 290 εργαζόμενοι, ενώ αναμένεται τους καλοκαιρινούς μήνες να φθάσουν στους 500.

Εκτός από τις καμπάνες που θα νοικιάζονται από 1000 ευρώ τουλάχιστον την ημέρα, εκείνο που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στο χώρο της γαστρονομίας είναι η κατασκευή του εστιατορίου «Manko» με την περουβιανή κουζίνα του Γκαστόν Ακούριο που κάνει πάταγο στο Παρίσι και στην Ντόχα.
suita_riviera___2_
suita_riviera___3_
suita_riviera___4_
suita_riviera___1_

«Σε κάθε προορισμό που επιλέγει η One&Only, δημιουργεί μοναδικά στο είδος τους resorts που προσφέρουν απαράμιλλες, υπερπολυτελείς εμπειρίες στους επισκέπτες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε το έναυσμα για ένα επικό ταξίδι με το One&Only Aesthesis – ένα νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην καρδιά μιας από τις πιο θρυλικές πόλεις του κόσμου», είχε πει πριν από περίπου ένα χρόνο ο Philippe Zuber, Chief Executive Officer της Kerzner International.
suita_riviera___8_
suita_riviera___9_
suita_riviera___10_

«Καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας στην Ευρώπη, το ντεμπούτο μας στην Ελλάδα όχι μόνο ενδυναμώνει τη θέση της εταιρείας, αλλά φέρνει και το brand One&Only στο λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Με έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά και τον γευστικό πλούτο της Αθήνας, το One&Only Aesthesis είναι μία γιορτή της ζωής, της ενέργειας, της αυθεντικότητας, του glamour και της φυσικής ομορφιάς. Πρόκειται για μια ιδανική αφετηρία από την οποία κάθε επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει την υπόλοιπη χώρα».

Υπεύθυνος για το ντεμπούτο του One&Only Aesthesis στην Ελλάδα είναι ο Yann Gillet, γενικός διευθυντής του resort. Έχοντας διατελέσει σε ηγετικές θέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Yann μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια διεθνούς εμπειρίας στη φιλοξενία. «Είμαι ενθουσιασμένος που ηγούμαι του ανοίγματος του One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα», λέει ο Yann.
suita_riviera___14_
suita_riviera___15_
suita_riviera___13_

«Με το One&Only Aesthesis ξεκινά η αναγέννηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ενός θρυλικού θέρετρου το οποίο θα λειτουργήσει για πολλούς Έλληνες ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν και το σήμερα. Τους επισκέπτες περιμένει μία εμπειρία εμπνευσμένη από την κοσμοπολίτικη ζωή των δεκαετιών του '60 και του '70, όταν η περιοχή έσφυζε από ζωή και η χώρα πρωταγωνιστούσε σε πολυσυζητημένες χολιγουντιανές παραγωγές».

Ειδήσεις σήμερα:

«Βράζει» από οργή η Μόσχα για το μακελειό - Τα άγρια βασανιστήρια στους συλληφθέντες και τα επόμενα βήματα του Πούτιν

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Καβάλας

Κορυφώνονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας: Κομβικός ο ρόλος Φάμελλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης