Από την Warply το νέο loyalty club της Anytime

warlpy_arthro

Το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Anytime Club εγκαινίασε η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στην Ελλάδα που παρέχεται από την Interamerican.

Η Warply ανέλαβε αποκλειστικά το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση του προγράμματος επιβράβευσης πελατών, καθώς και τη συνολική εύρεση και διαχείριση προσφορών και συνεργατών που εξασφαλίζουν προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια στα μέλη του προγράμματος Anytime Club.

Σημειώνεται ότι, η Warply ανέλαβε επίσης τη διαχείριση των analytics, αλλά και τη συνολική καμπάνια για προσωποποιημένη επικοινωνία χρησιμοποιώντας τη loyalty πλατφόρμα “Warply Engage”, ενώ σύντομα στο πρόγραμμα πρόκειται να προστεθούν επιπλέον δυο συμπληρωματικές εφαρμογές για smart phones, με επιπλέον λειτουργίες και mobile couponing για μεγαλύτερη διευκόλυνση και ευκολία στην εύρεση και εξαργύρωση των προσφορών.

Μέλη του Anytime Club μπορούν να γίνουν όλοι οι πελάτες της Anytime από την πρώτη κιόλας στιγμή που ασφαλίζονται. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συνδεθούν οι πελάτες στον προσωπικό τους λογαριασμό my anytime και να αποκτήσουν πρόσβαση σε προνομιακές εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα, στις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι η Anytime με το νέο και ανανεωμένο Anytime Club στοχεύει σε μία πιο ουσιαστική επιβράβευση, πέραν του ασφαλιστικού κλάδου, συμβάλλοντας καθοριστικά στη εξυπηρέτηση του πελάτη και κατ’ επέκταση, στη βελτίωση της εμπειρίας του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mars

Τα στοιχεία που στέλνει το ρομποτικό εργαστήριο, περιλαμβάνουν τη θερμοκρασία, την ισχύ του ανέμου και την πίεση του αέρα στην μεγάλη πεδιάδα Elysium Planitia, λίγο βόρεια από τον ισημερινό του 'Αρη, όπου βρίσκεται το InSight

planitis_feggari

Το YouTube παίζει σημαντικό ρόλο στο να πείσει ορισμένους ανθρώπους ότι η Γη είναι επίπεδη – Οι επιστήμονες ζητούν από την πλατφόρμα να λάβει μέτρα ούτως ώστε οι επισκέπτες να παίρνουν τις αληθείς πληροφορίες 

1