Νέο Apple Watch Series 7: Ένας καινούριος τρόπος ζωής

Νέο Apple Watch Series 7: Ένας καινούριος τρόπος ζωής

Ο αμερικανικός κολοσσός φέρνει το μέλλον της υγείας και της φυσικής δραστηριότητας στο χώρο των wearables, στο ανθεκτικότερο ρολόι που έχει κατασκευάσει μέχρι τώρα.

apple_hp

Sponsored Content

Με πολλές καινοτομίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα του χρήστη έφτασε στη χώρα μας το Apple Watch Series 7. Οι βελτιστοποιήσεις που φέρνει η νέα σειρά κάνουν τη συσκευή πιο εύχρηστη και ανθεκτική, ενώ προσφέρουν χρήσιμες λειτουργίες υγείας και φυσικής δραστηριότητας. Πρόκειται για ένα ρολόι που σχεδιάστηκε για να αντέχει στα δύσκολα και να ταυτόχρονα να διευκολύνει με κάθε τρόπο τη ζωή όποιου το επιλέγει.


Μεγάλη οθόνη που δεν κλείνει ποτέ
Ανανεωμένο εμφανισιακά, το Apple Watch Series 7 έχει ευδιάκριτα μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και εξαιρετικά εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Παράλληλα, η Always-On Retina οθόνη είναι ιδιαίτερα ευκρινής, ώστε να μην κλείνει ποτέ χωρίς αυτό να επηρεάζει την αυτονομία του ρολογιού. Θα το βρείτε σε μέγεθος 41mm και 45mm.

Apple_watch-series7_lifestyle-02_09142021


Στιβαρό σχήμα, μεγαλύτερη αντοχή
Μπορείτε να το φοράτε όσο κολυμπάτε στη θάλασσα ή στην πισίνα χωρίς κανένα πρόβλημα (αξιολόγηση WR50). Η νέα σειρά Apple Watch είναι εξαιρετικά ανθεκτική με πιο στιβαρό σχήμα, ισχυρό μπροστινό κρύσταλλο και πιστοποιημένη αντοχή στη σκόνη με αξιολόγηση IP6X.

Η υγεία στο χέρι μας
Κλείσιμο
Το Apple Watch φέρνει το μέλλον της υγείας στα wearables. Μας δίνει τη δυνατότητα μέτρησης του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, καθώς και την πραγματοποίηση ηλεκτροκαρδιογραφήματος απευθείας από τον καρπό του χρήστη. Επιπλέον, επιτρέπει την παρακολούθηση του ύπνου καθώς αποτελεί καταλυτικό παράγοντα της σωματικής και ψυχικής υγείας. Όλες οι μετρήσεις υγείας είναι συγκεντρωμένες σε ένα app για άμεση πρόσβαση.

sec-ap


Άπειρα κίνητρα άθλησης
Οι «Κύκλοι» του Apple Watch δίνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης κάθε δραστηριότητας και προσαρμόζουν τους καθημερινούς στόχους στις ατομικές ανάγκες κάθε χρήστη. Παράλληλα, παρέχει εξειδικευμένες μετρήσεις προπονήσεων όπως ποδηλασία, τρέξιμο, pilates, γιόγκα ή χορό. Η κοινή χρήση των δεδομένων αυτών και οι ειδικά σχεδιασμένες προκλήσεις δίνουν επιπλέον κίνητρο για περισσότερη φυσική δραστηριότητα και άρα μεγαλύτερη ευεξία.

Το Apple Watch Series 7 είναι διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple της iSquare: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, Media Markt, Electronet, You.gr, Document και iSystem

Apple_watch-series7_watchos-photos_09142021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης