Η επικοινωνία ανεβαίνει πίστα

Η επικοινωνία ανεβαίνει πίστα

Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών η ταχύτητα και η ποιότητα έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε εμπειρία σου. Επικοινωνία, ψυχαγωγία, εξυπηρέτηση, όλα τα έχεις στον υπερθετικό με ταχύτητες έως και 100Mbps από το WIND ONE!

kentro
Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση, διασκέδαση και ψυχαγωγία, shopping, gaming και επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα. Τώρα που η ζωή μας έχει πιο online-streaming περιεχόμενο από ποτέ χρειαζόμαστε ιλιγγιώδεις ταχύτητες και φυσικά σταθερότητα.

Φαντάσου την αγαπημένη σου σειρά και τις ταινίες που σου αρέσουν να παίζουν στον υπολογιστή και στην τηλεόραση σου, με τέλεια ανάλυση και χωρίς κολλήματα. Σκέψου καθημερινές βίντεοκλήσεις με φίλους, χωρίς ενοχλητικές διακοπές, leveling χωρίς lag, live streaming συναυλίες και πολλά πολλά ακόμα. Απεριόριστη σύνδεση χωρίς προβλήματα δηλαδή.

9

Φυσικά λοιπόν δε θέλεις με τίποτα να έχεις τους μπελάδες του χαριτωμένου ζευγαριού της νέας διαφήμισης της WIND. Ναι, αυτού του αγοριού που έβλεπες χθες το βράδυ στην τηλεόραση να παρακολουθεί σε απευθείας μετάδοση το «ξάφρισμα» του σπιτιού του, χωρίς να μπορεί να συνεννοηθεί με το ρομαντικό κορίτσι του. Για όλα τα παραπάνω δεν έχεις παρά να επιλέξεις το Wind One με τις αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 100Mbps.

Κλείσιμο
hp_banner_956x518

Τι ακριβώς είναι όμως το WIND ONE;
Κινητή και σταθερή τηλεφωνία, internet και τηλεόραση, όλα απεριόριστα και σε κορυφαία ποιότητα. Ομιλία από σταθερό σε σταθερό, από κινητό σε σταθερό, από κινητό σε κινητό και απεριόριστα data. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου καλύπτονται απολύτως από το WIND ONE. Επιπλέον, στο πακέτο περιλαμβάνεται το WIND VISION, συνδρομητική τηλεόραση με δωρεάν παροχή περιεχομένου. Highlight οι ταχύτητές του (έως και 100Mbps) που σε γλιτώνουν από δυσάρεστα κολλήματα και διακοπές. Τέλος, σου προσφέρει και εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο με δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι για οτιδήποτε χρειαστείς.

Και το καλύτερο; Αν είσαι ήδη συνδρομητής WIND αναβαθμίζοντας το πρόγραμμα σου σε WIND ONE απολαμβάνεις τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα χωρίς έξτρα κόστος.



WIND ONE FIBER 100Mbps - Extended Version | WIND
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης