Premier League: Συνεχίζουν το σερί τα πιτσιρίκια της Τσέλσι, σε κρίση η Άρσεναλ

Premier League: Συνεχίζουν το σερί τα πιτσιρίκια της Τσέλσι, σε κρίση η Άρσεναλ

Τα σύνολο του Λάμπαρντ  Τσέλσι πέρασε με 1-2 από τη Γουότφορντ, πανηγύρισε για πέμπτη διαδοχική φορά γενικά και σε πέμπτη σερί έξοδό τους-Δεν σταματά να χάνει βαθμούς η Άρσεναλ, η οποία έμεινε ισόπαλη στο Emirates κόντρα στην Γουλβς με 1-1

τσελσι
Άρσεναλ-Γουλβς:1-1 

Αρνητισμός, γκρίνια και διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα έφεραν την Άρσεναλ να παίζει για ένα μίνι restart απέναντι στην Γουλβς. Παρ’ όλα αυτά, στη σκιά της κόντρας του Γκράνιτ Τζάκα με τους οπαδούς της ομάδας και χωρίς ο Ελβετός αρχηγός να αγωνιστεί, οι «κανονιέρηδες» στραβοπάτησαν απέναντι στους «λύκους» του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μένοντας στο 1-1 στο Emirates για την 11η αγωνιστική της Premier League.


Η Άρσεναλ ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 21’, δημιουργώντας θετικούς οιωνούς για την επιστροφή στις νίκες. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, στο πρώτο του ματς φέτος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, εκτέλεσε τον Πατρίσιο μετά από ασίστ του Λακαζέτ και έφτασε τα 50 γκολ πρωταθλήματος με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», όντας στην έκτη θέση των παικτών που το κατάφεραν σε λιγότερα ματς στην ιστορία του συλλόγου.

Παρά τη θετική εκκίνηση, το σύνολο του Έμερι δεν επέβαλλε το ρυθμό του στη συνέχεια, η Γουλβς κατάφερε να επιτεθεί με μεγαλύτερη συνέπεια, είχε διπλάσιες τελικές στο στόχο (8-4) και συνολικές προσπάθειες 25-10 (!) αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις απειλές της σε γκολ. Έπρεπε να περιμένει μέχρι το 79’, για να έρθει ο συνήθης ύποπτος, Ραούλ Χιμένεθ και να πετύχει την ισοφάριση, δίνοντας στην ομάδα του το ελάχιστο από όσα δικαιούνταν με βάση την εικόνα της στο ματς.

Κλείσιμο
Έτσι, η Άρσεναλ συνέχισε να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, έμεινε στη μία νίκη απολογισμό στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος και έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να ξεφύγει στο +6 και να ανοίξει το χάσμα από την 4η θέση. Από την πλευρά τους οι «λύκοι» με τον βαθμό που κέρδισαν έπιασαν την Γιουνάιτεντ ξανά στην 10η θέση και τους 13 βαθμούς, ενώ παρέμειναν αήττητοι για έκτο διαδοχικό παιχνίδι.

Άρσεναλ (Έμερι): Λένο, Τίρνεϊ (87’ Κολάσινατς), Παπασταθόπουλος, Τσέιμπερς, Νταβίντ Λουίζ, Θεμπάγιος, Οζίλ, Τορέιρα (73’ Σακά), Γκεντουζί, Λακαζέτ (60’ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ.

Γουλβς (Σάντο): Πατρίσιο, Κόουντι, Σαίς, Ντεντονκέρ, Ντόχερτι (71’ Βιναγκρέ), Νέβες, Τζόνι, Μουτίνιο, Χιμένες, Ζότα (90+1’ Νέτο), Τραορέ.

Γουότφορντ-Τσέλσι 1-2

Ηταν να μην πάρει φόρα. Η Τσέλσι μπορεί να ξεκίνησε πολύ άσχημα, αλλά έστρωσε αμέσως την εικόνα της και κόντρα στα προγνωστικά, εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Γουότφορντ (1-2) να υποκύψει στα πιτσιρίκια του Φρανκ Λάμπαρντ, που διασκεδάζουν το παιχνίδι και ανέβηκαν στην 3η θέση.

Ο Αμπαρχαμ με πλασέ έβαλε το 9ό του στην Premier League, όπου είναι πρώτος σκόρερ της και ο Πούλισικ (55') συνεχίζει να πυροβολάει τώρα που έχει πάρει φόρα. Ενδιάμεσα (43') ο Μάουντ είχε δοκάρι και ο Ντεουλοφέου μείωσε με πέναλτι στο 80'. Ωστόσο, μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, οι Μπλε πανηγύρισαν για πέμπτη διαδοχική φορά γενικά και σε πέμπτη σερί έξοδό τους, συνεχίζοντας να κάνουν την τρέλα τους.

Γουότφορντ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Φόστερ, Καμπασέλε, Κάθκαρτ (20' Μαριάπα), Γιάνμαατ (75' Φεμενία), Ντόουσον, Μασίνα, Περέριρα, Τσαλόμπα (67' Χιουζ), Ντουκουρέ, Γκρέι, Ντεουλοφέου

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ζουμά, Τομόρι, Εμερσον, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Μάουντ, Πούλισικ (83' Χάντσον-Οντόι), Γουίλιαν (90'+5' Τζέιμς), Αμπραχαμ (88' Μπατσουαγί).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης