Νέα ώθηση στον τομέα της Ενέργειας με τη βοήθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού

Νέα ώθηση στον τομέα της Ενέργειας με τη βοήθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού

Το φιλόδοξο πρόγραμμα της HELLENiQ ENERGY εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού της σχεδιασμού «VISION 2025», για την επίτευξη ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης σε βάθος χρόνου

digital-trasformation
Sponsored content

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιτρέπει στις επιχειρήσεις του κλάδου να αξιοποιούν τις τεχνολογικές εξελίξεις για τη βελτίωση της απόδοσης, τη μείωση των εκπομπών ρύπων και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών τους, ενώ ταυτόχρονα τις προετοιμάζει για τις αλλαγές που επιφυλάσσει η τεχνολογική επανάσταση.

Παράλληλα, οδηγεί σε αποτελεσματικότερη χρήση των διαθέσιμων πόρων και σε πιο αποδοτικές λύσεις για τους καταναλωτές, με ευρύτερες προεκτάσεις στον τομέα της ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Εν μέσω αυτή της τεχνολογικής επανάστασης που συντελείται διεθνώς, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενέργειας HELLENiQ ENERGY πρωτοπορεί και πάλι.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού της σχεδιασμού «VISION 2025» η εταιρεία υλοποιεί τα τελευταία 3 χρόνια ένα φιλόδοξο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού, με στόχο την ενεργειακή μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη σε βάθος χρόνου.

Το πολυεπίπεδο πρόγραμμα, το οποίο υπερβαίνει σε κόστος τα 50 εκατ. ευρώ, προβλέπει την ενσωμάτωση καινοτόμων λύσεων και την εισαγωγή βέλτιστων πρακτικών στις περισσότερες περιοχές επιχειρηματικής δραστηριότητας της HELLENiQ ENERGY. Το πρόγραμμα εστιάζει σε τρεις βασικούς άξονες, οι οποίοι αφορούν το Ψηφιακό Διυλιστήριο, τις Ψηφιακές Λειτουργίες σε επίπεδο Ομίλου και, τέλος, την ψηφιοποίηση στη λιανική εμπορία και το δίκτυο των πρατηρίων.

Διαβάστε περισσότερα στο NEWMONEY.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης