Καταδίκη πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ για παρενόχληση

Καταδίκη πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ για παρενόχληση

Ο Άντονι Στόουκς ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στη Σέλτικ, πέρασμα από την Άρσεναλ και από τον Απόλλωνα Σμύρνης, την περσινή σεζόν, κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο του Χάμιλτον, επειδή παρενοχλούσε την πρώην γυναίκα του και την πεθερά του

STOKES
Ο 25χρονος Ιρλανδός επιθετικός, ο οποίος το 2018 πέρασε έξι μήνες από τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο παρά το βαρύ βιογραφικό που τον συνόδευε, κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση της πρώην συζύγου του, Έιλιντ Σκοτ καθώς και της πεθεράς του.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιούσε έξι διαφορετικά νούμερα κινητού και πραγματοποιούσε τηλεφωνικές κλήσεις ή έστελνε υβριστικά μηνύματα στο Facebook, στο What's up και άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι δύο γυναίκες στο δικαστήριο, ο Στόουκς τηλεφωνούσε περίπου 100 (!) φορές την ημέρα και έστελνε συνεχώς μηνύματα απαιτώντας να μάθει που βρίσκεται η γυναίκα του και με ποιον ενώ φυσικά δεν παρέλειπε να την... στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

'Εφτασε μάλιστα σε σημείο να πάει στο σπίτι της πεθεράς του, Μέι Σκοτ, αρχίζοντας να κλωτσάει την πόρτα ενώ αρνιόταν να φύγει αν δε μάθαινε που είναι η γυναίκα του. Τελικά αφού εκείνη φάνηκε της επιτέθηκε λεκτικά για να της στείλει απολογητικό μήνυμα λίγο αργότερα και να της ζητήσει να προσπαθήσουν να είναι ξανά μαζί.

Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης ένα γιο δύο ετών και η απόφαση του δικαστηρίου για τον νυν παίκτη της Αντάνα Ντεμίρσπορ (Β' κατηγορία Τουρκίας) ήταν ότι για 4 χρόνια δεν θα μπορεί να επικοινωνεί με τη μητέρα του παιδιού του χωρίς παρουσία δικηγόρου, εκτός αν το επιθυμεί αυτή ή θελήσει επίσης εκείνη να συζητήσει για την επιμέλεια του παιδιού. Φυσικά στον Στόουκς απαγορεύτηκε να πλησιάζει και την οδό που κατοικεί η πρώην γυναίκα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης