Αποφασισμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ: «Εμείς θα το γυρίσουμε»

Αποφασισμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ: «Εμείς θα το γυρίσουμε»

Κλείστηκαν χθες στα αποδυτήρια, μίλησαν για την κακή εμφάνιση με Παναθηναϊκό και έδωσαν όρκο για αντεπίθεση. Ανάλυση λαθών από Ουζουνίδη στους παίκτες

aed
Η κακή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-0) προβλημάτισε πρωτίστως τους ίδιους τους παίκτες της ΑΕΚ. Ξέχωρα από όσα άκουσαν από ΜΜΕ και φιλάθλους για την εικόνα τους στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, οι ίδιοι έκαναν την αυτοκριτική τους.

Όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», μετά τη χθεσινή προπόνηση οι «κιτρινόμαυροι» κλείστηκαν στα αποδυτήρια, χωρίς το τεχνικό τιμ, και έκαναν μια κουβέντα για το τι έφταιξε και παρουσίασαν αυτό το πρόσωπο. Οι ποδοσφαιριστές δεν κρύφτηκαν για τις ευθύνες τους, ενώ έδειξαν αποφασισμένοι, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί, να αντιστρέψουν το κλίμα. «Εμείς θα το γυρίσουμε», ειπώθηκε χαρακτηριστικά και πλέον αναμένονται… πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Πριν τη χθεσινή προπόνηση, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλυσε για περίπου μία ώρα στους παίκτες του τα πολλά λάθη που έκαναν το Σάββατο. Ο 50χρονος τεχνικός είπε στους ποδοσφαιριστές του πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητές τους, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις αδικούν την αξία και τις προσπάθειές τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης