Βασιλιάς Κάρολος: Στη Γαλλία το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό αφότου έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο
Για τους επίσημους εορτασμούς της 80ής επετείου από την απόβαση της Νορμανδίας
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα πάνε στη Γαλλία στις 6 Ιουνίου για τους επίσημους εορτασμούς της 80ής επετείου από την απόβαση της Νορμανδίας, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του Καρόλου στο εξωτερικό αφότου έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο.
Ο 75χρονος μονάρχης άρχισε ξανά τις δημόσιες εμφανίσεις του στις 30 Απριλίου, ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί θεραπεία για την ασθένειά του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα παραστεί σε μια τελετή στο βρετανικό μνημείο του Βερ-σιρ-Μερ, στη Νορμανδία. Ο γιος του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, θα παραστεί στη διεθνή τελετή μνήμης στην Ομαχα Μπιτς, μαζί με πολλούς ηγέτες χωρών και βετεράνους.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.