Μίλερ: «Ολοι ξέρουν τι έγινε πέρυσι, η Ρεάλ πέρασε με δύο γκολ οφσάιντ»

Μίλερ: «Ολοι ξέρουν τι έγινε πέρυσι, η Ρεάλ πέρασε με δύο γκολ οφσάιντ»

Ο διεθνης Γερμανός επιθετικός  μίλησε ενόψει του Ρεάλ - Μπάγερν για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και έριξε λάδι στη φωτιά με τα όσα είπε για το περσινό αντίστοιχο ματς

Muller
Η Μπάγερν καλείται αύριο να πετύχει ένα μεγάλο θαύμα ανατρέποντας το 1-2 με το οποίο έχασε στο Μόναχο, κάτι που έκανε και πέρσι χάνοντας τελικά την πρόκριση στην παράταση, έχοντας όμως τρομερά παράπονα από τη διαιτησία τα οποία εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Τόμας Μίλερ.

«Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Εκείνοι είναι που έχουν μεγάλη πίεση. Ολοι ξέρουν τι συνέβη εδώ πέρυσι, δύο γκολ της Ρεάλ που ήταν οφσάιντ. Το περιβάλλον εδώ δεν πρέπει να μας επηρεάσει» είπε ο Μίλερ και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα. «Αναλύσαμε το πρώτο ματς για να ξέρουμε τι θα κάνουμε στο δεύτερο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, πρέπει να δείξουμε θέληση για να σκοράρουμε και να κάνουμε ζημιά στην Ρεάλ».

Οσον αφορά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν σκοράρει, σχολίασε ότι «αν περάσουμε χωρίς να σκοράρω, δεν θα με πειράξει καθόλου»
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης