Περέιρα: Εμπιστεύομαι και χρειάζομαι όλους τους παίκτες

Περέιρα: Εμπιστεύομαι και χρειάζομαι όλους τους παίκτες

Σίγουρος για την κατάσταση του Ολυμπιακού ενόψει των υποχρεώσεων σε τρεις διοργανώσεις ο Πορτογάλος τεχνικός

Περέιρα: Εμπιστεύομαι και χρειάζομαι όλους τους παίκτες
Δεν... φοβάται το πρόγραμμα-βουνό του Ολυμπιακού, λόγω της συμμετοχής του σε τρεις διοργανώσεις, ο Βίτορ Περέιρα. Κι αυτό γιατί εμπιστεύεται τους παίκτες του. Τι... δεν είπε για Σαντάνα και δανεικούς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βίτορ Περέιρα στην κάμερα της NOVA: 

Κύριε Περέιρα, τον επόμενο μήνα ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει οκτώ αγώνες και στις τρεις διοργανώσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα επηρεάσουν την υλοποίηση των στόχων σας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Αισθάνεστε πως η ομάδα σας είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί σε αυτό το βεβαρημένο πρόγραμμα; 

«Αν είχαμε μόνο μία ομάδα για να αντιμετωπίσει αυτά τα παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις, θα ήταν πραγματικά αδύνατο. Όμως, έχουμε την τύχη να έχουμε πολλούς παίκτες μέσα στην ομάδα μας και να μπορούμε έτσι να κάνουμε αλλαγές. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες το ίδιο και θα δώσει σε πολλούς από αυτούς ευκαιρίες, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μέτωπα. Θα κάνουμε τις επιλογές μας, θα κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται. Και έτσι, παρόλο που το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε». 

Την ίδια ώρα, οι βασικοί σας αντίπαλοι στο δρόμο προς τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός με τους οποίους θα παίξετε μέσα στο Φεβρουάριο δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις, είτε στο κύπελλο, είτε στην Ευρώπη. Είναι ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να επηρεάσει την κούρσα του τίτλου; 
Κλείσιμο

«Πραγματικά, το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες μας. Έχουμε μία ομάδα με ποιότητα. Μία ομάδα η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλούς και διάφορους παίκτες. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν είναι δυνατό να παίζουμε με την ίδια ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να γίνονται αλλαγές. Από τη στιγμή που έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας, θα προσπαθούμε να παρουσιάζουμε πάντα την καλύτερη δυνατή ομάδα σε κάθε διοργάνωση. Και αυτό ίσως να είναι κάποιο πρόβλημα για εμάς. Γιατί ενώ οι αντίπαλοί μας θα είναι ξεκούραστοι και φρέσκοι, εμείς δε θα έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραζόμαστε και να διατηρούμε τις ίδιες δυνάμεις. Αν επιμείνουμε στους ίδιους παίκτες και στην ίδια ενδεκάδα, σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα δε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο στην απόδοσή μας. Βέβαια όλα αυτά δε θα μπορέσουν να μας χρησιμεύσουν σαν δικαιολογίες γιατί εμείς ενδιαφερόμαστε και για τις τρεις διοργανώσεις. Και θα προσπαθήσουμε με όλα τα όπλα που έχουμε να προχωρήσουμε και στις τρεις». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης