Σαλπιγγίδης και Νίνης φέρονται, σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα, να… απείλησαν (χαριτολογώντας» τον Κοστίν Λάζαρ εν όψει των μπαράζ της Ελλάδας με τη Ρουμανία.
Αντικείμενο… κακομεταχείρισης από τους Έλληνες συμπαίκτες του φέρεται να έχει γίνει, σύμφωνα με ρουμανική εφημερίδα ο Κοστίν Λάζαρ. Όπως αναφέρεται, Σαλπιγγίδης και Νίνης χάριν αστεϊσμού τον απείλησαν εν όψει των μπαράζ της Ελλάδας με τη Ρουμανία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Πρόσεχε Κοστίν! Ξέρω πως κι εσύ θέλεις πολύ να πας στο Μουντιάλ, αλλά ατύχησες. Εδώ στη Θεσσαλονίκη είμαστε πολλοί και θα σου σπάσουμε τα πόδια», φέρεται να του είπε ο Σαλπιγγίδης χαριτολογώντας. Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.