Αύριο η UEFA θα κρίνει για τον αγώνα Ρούμπιν-Ολυμπιακός

Αύριο η UEFA θα κρίνει για τον αγώνα Ρούμπιν-Ολυμπιακός

Εικοσιτρεις βαθμούς υπό το μηδέν (-23) θερμοκρασία  συνάντησαν οι ερυθρόλευκοι στη Μόσχα.

Αύριο  η UEFA θα κρίνει για τον αγώνα Ρούμπιν-Ολυμπιακός
Εικοσιτρεις βαθμούς υπό το μηδέν (-23) θερμοκρασία  συνάντησαν οι ερυθρόλευκοι στη Μόσχα. Ο «Στρατηγός χειμώνας» κόντρα στην…  UEFA.

Σύμφωνα μάλιστα με το μετεωρολογικό δελτίο, η χθεσινή ήταν και η πιο κρύα νύχτα στη Μόσχα φέτος! «Ούτε ν' αναπνεύσεις δεν μπορείς», έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα της αναπνοής είναι έντονο και η διαφορά ακόμα και λίγων βαθμών στην οριακή κατάσταση των -15 θα είναι σημαντική για την τύχη του αγώνα.

Κλείσιμο
Πάντως  ακόμα και χθες δεν ήταν σίγουρο  ότι το παιχνίδι θα γίνει αύριο. Σήμερα ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο «Λουζνίκι», με την UEFA να έχει μία εικόνα για την κατάσταση που θα επικρατεί το μεσημέρι της Τρίτης στη Μόσχα.Τότε θα κριθεί και το εάν θα γίνει ο αγώνας. Αν είναι οριακά κάτω από τους -15, τότε ο διαιτητής της αναμέτρησης θα καλέσει τους δύο προπονητές για ν' αποφασίσουν εάν θα γίνει το παιχνίδι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει το ματς να γίνει αύριο, αφού  μία επιπλέον μέρα στη Μόσχα με αυτές τις συνθήκες σημαίνει μεγαλύτερη ταλαιπωρία για την ομάδα.

Υπάρχει πάντα το σενάριο να αλλάξει ακόμα μία φορά η ώρα του αγώνα, να πάει πριν από τις 3 μ.μ.(ώρα Ελλάδος) για να είναι περισσότερες οι πιθανότητες για μία καλύτερη θερμοκρασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης