Ο Μαροκινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού σκόραρε στο 13' και στο 19' στο παιχνίδι της ομάδας του με τους Γιούνγκ Μπόις και έγραψε το 0-2 και το 0-3.
Αυτά ήταν τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τα... παρθενικά του στα Κύπελλα Ευρώπης. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα της Legaue Phase του Europa League.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας