Ο 34χρονος διεθνής Ελβετός χαφ ο οποίος αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια και έρχεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Φρόιλερ έχει 94 συμμετοχές στην εθνική Ελβετίας και ήταν βασικό στέλεχος στην πορεία της έως τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Έπαιξε για τρία χρόνια στη Μπολόνια με την οποία πέρσι είχε 40 συμμετοχές. Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Αταλάντα, της Νότιγχαμ Φόρεστ, της Γκράσχοπερς και της Λουκέρνης.
Ο Φρόιλερ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.