Νωρίς το πρωί ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την απόκτηση του και ο 20χρονος δυναμικός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις εξηγώντας πως είχε από πολύ μικρός το όνειρο να παίξει στο Champions League και θέλει να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο και επιτυχημένο σύλλογο, τον Ολυμπιακό. Είμαι 20 χρονών από το Μαρτίνες της Αργεντινής, παίζω αμυντικό χαφ και μου αρέσει να μάχομαι μέσα στο γήπεδο. Είχα πάντα όνειρο να παίξω στο Champions League.
Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κατακτήσουμε νέους τίτλους και να συνεχίσουμε να γράφουμε ένδοξη ιστορία. Είμαι ο Λορέντσο Σιπιόνι και ανυπομονώ να σας δω στο Γ. Καραϊσκάκης!».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών