Το ΟΑΚΑ είχε γεμίσει πανό για τον Στρατηγό του ΠΑΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών και οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ άφησαν λουλούδια σε μια φωτογραφία του που είχε τοποθετηθεί έξω από τα αποδυτήρια.
Η θέση του στα επίσημα του ΟΑΚΑ ήταν κενή. Εκεί που καθόταν πάντα ο Μίμης Δομάζος υπήρχε μια φωτογραφία του, μια φανέλα με το Νο10 και μια ανθοδέσμη.
Δίπλα η κόρη του Πόπη Δομάζου η οποία δάκρυσε όταν άκουσε τον κόσμο να φωνάζει «Μίμης Δομάζος» και «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, στρατηγέ».
Εκεί δεν ήταν οι παλιόφιλοι και συμπαίκτες του ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Τάκης Οικονομόπουλος οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Εκεί όμως ήταν οι συμπαίκτες του Κωνσταντίνου, Μητρόπουλος, Καψης, Γονιός και Γραμμός.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.