Κυκλοφόρησε επισήμως το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για το 2025, το οποίο θα έχει εντελώς νέα μορφή από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα - με τις επτά ομάδες, δηλαδή, οι οποίες αυξήθηκαν στις 32.
Η διοργάνωση που θα μεταδοθεί παγκοσμίως από την πλατφόρμα DAZN (αλλά και το FIFA+) θα κάνει πρεμιέρα με το ματς της οικοδέσποινας Ίντερ Μαϊάμι στο «Hard Rock Stadium» (το γήπεδο που έγινε ο πιο πρόσφατος τελικός του Copa America), με τους Αμερικανούς να υποδέχονται την Αλ Αχλί για το 1ο γκρουπ.
Πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή κόντρα θα είναι αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις 15 Ιουνίου.
Από 'κει και πέρα θα γίνονται τέσσερα ματς καθημερινά μέχρι και τις 26 Ιουνίου, πριν σειρά πάρει ο γύρος των «16». Ανάμεσα θα μεσολαβήσει μία ημέρα ξεκούρασης. Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Ιουλίου (πάλι μία μέρα off ανάμεσα στις δύο φάσεις) και τα ημιτελικά στις 8-9 Ιουλίου (δύο μέρες off ενδιάμεσα).
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 13 Ιουλίου.
Αναλυτικά οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.