Η Καρδίτσα πανηγύρισε τη συμμετοχή της στα play off επικρατώντας 81-79 ΑΕΚ

Η Καρδίτσα πανηγύρισε τη συμμετοχή της στα play off επικρατώντας 81-79 ΑΕΚ

Η Καρδίτσα κατάφερε να πάρει στο φινάλε τη νίκη επί της ΑΕΚ ολοκληρώνοντας ιδανικά τα Play In της Stoiximan Basket League

6205767
Με 10 νίκες έκλεισε τη σεζόν στη Stoiximan Basket League η Καρδίτσα καθώς επικράτησε με 81-79 της ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική των playouts ενώ η Ένωση συνεχίζει στα playoffs από την έβδομη θέση όπου στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0v62fnffywp)


Η αναμέτρηση μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά οι δύο ομάδες φρόντισαν, ώστε να προσφέρουν όμορφο θέαμα, ανεβάζοντας ψηλά το σκορ από την πρώτη περίοδο (25-25), με τον ΜακΚάλουμ να ξεχωρίζει από την Καρδίτσα και τον ΜακΡέι από την ΑΕΚ .

Κλείσιμο
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου έκαναν επιμέρους σκορ 13-6 με συνέπεια οι γηπεδούχοι να προηγηθούν 38-31 στο 15’, έπειτα από εύστοχο τρίποντο του Νίκου Δίπλαρου. Σ’ εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με δικό τους επιμέρους σκορ 12-3 η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με 43-41 στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό στην επανάληψη με αποκορύφωμα την τελευταία περίοδο, εκεί όπου η Καρδίτσα είχε το προβάδισμα ολοκληρώνοντας με νίκη την αγωνιστική περίοδο.

Tα δεκάλεπτα: 25-25, 41-43, 60-60, 81-79

Ειδήσεις σήμερα:

Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

54 ημέρες φρίκης για γυναίκα όμηρο της Χαμάς - Με σημάδεψε με όπλο και απειλούσε να μου τινάξει τα μυαλά στον αέρα

Λίβερπουλ: Επεισόδιο μεταξύ Σαλάχ και Κλοπ στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ - Αν μιλήσω σήμερα θα βάλω φωτιές, είπε ο Αιγύπτιος - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης