Έμερι για τα παιχνίδια της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό: Παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα, θα είναι καλό τεστ

Έμερι για τα παιχνίδια της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό: Παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα, θα είναι καλό τεστ

Ο Ουνάι Έμερι ετοιμάζει την Άστον Βίλα για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό αλλά έχει στόχο την έξοδο στο Champions League μέσω της Premier League

UNAI_EMERI
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τους ημιτελικούς του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Άστον Βίλα.

Ο πρώτος θα διεξαχθεί την Μεγάλη Πέμπτη στο Μπέρμιγχαμ και ο επαναληπτικός στις 9/5 στον Πειραιά. Ο Ουνάι Έμερι, ο προπονητής της Άστον Βίλα, κοιτάζει τα παιχνίδια με στόχο την πρόκριση στον τελικό αλλά τον ενδιαφέρει να βγει μέσω της Premier League στο Champions League της επόμενης περιόδου. 

Ο Βάσκος προπονητής που ανανέωσε με τους "χωριάτες" έως το 2027 μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τους στόχους και φυσικά τον Ολυμπιακό. 

«Όταν έφτασα για πρώτη φορά εδώ το πρώτο μου μήνυμα ήταν ότι ήθελα να διεκδικήσω ένα τρόπαιο», εξηγεί «Πρώτον, ένα τρόπαιο μέσω της Premier League. Φυσικά, η κατάκτηση της Premier League είναι αρκετά δύσκολη, αλλά φυσικά είναι ένα όνειρο. Έπειτα είναι ένα Carabao ή FA Cup, φυσικά πολύ δύσκολο, αλλά ένας άλλος τρόπος για ένα τρόπαιο. Και φυσικά η Ευρώπη. Πρώτον, η Ευρώπη είναι πάντα ξεχωριστή. Για μένα, είναι πραγματικά εκπληκτικό να παίζεις στην Ευρώπη γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα τρόπαιο και επειδή όταν είσαι στην Ευρώπη, έχεις περισσότερες ευκαιρίες να συνεχίσεις να προσθέτεις αγώνες και να προσπαθείς να χτίσεις την ομάδα με τους παίκτες.

Κλείσιμο
Όταν έφτασα εδώ, το πρώτο βήμα που κάναμε πέρυσι ήταν να μπούμε στο Conference League. Αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώσαμε ότι θα παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα, έχουμε την πρόκληση να φτάσουμε στο Champions League» είπε αρχικά και για την Ευρώπη τόνισε: «Η Ευρώπη είναι πάντα ευπρόσδεκτη για εμάς. Για μένα, παίζω στην Ευρώπη 16 συνεχόμενα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος. Φυσικά, είναι περισσότερη δουλειά, περισσότεροι αγώνες, μεγαλύτερος κίνδυνος τραυματισμών για τους παίκτες σου, αλλά είναι εκπληκτικό να γνωρίζεις άλλες χώρες και την ποδοσφαιρική κουλτούρα και να αντιμετωπίζεις άλλες ομάδες σε άλλες χώρες. Τώρα είμαστε στους ημιτελικούς στο Conference αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη στο Champions League, στο Europa League και τώρα στο Conference. Νομίζω είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ερντογάν: Πώς επιχείρησε «ηρωική έξοδο» στην αναβολή της συνάντησης με τον Μπάιντεν

Θεσσαλονίκη: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση 47χρονου ρεμπέτη από τις Συκιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης