Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του αλλά υπάρχει εκτίμηση για 4-3-3 και με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του αλλά υπάρχει εκτίμηση για 4-3-3 και με την ΑΕΚ

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να περιμένει έως και την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τη λήψη των τελικών αποφάσεών του για την 11άδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει ήδη εκτίμηση για το... σχέδιό του

medilibar_xr
Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες μετά το 1-6 - αυτό το εμφατικό και... επικό 1-6 - του Ολυμπιακού στη Σερβία επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπάρχουν πράγματα στα οποία θα βασιστεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός προφανώς και δεν έχει λάβει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις για τη στελέχωση της 11άδας όμως μία σχετική... βάση και εκτίμηση υφίσταται σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής στην OPAP Arena και ενώ μετά ακολουθεί μεσοβδόμαδα το Ολυμπιακός - Άρης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cztuhb2ay10p)


Μία εκτίμηση που οδηγεί στο ότι τα πρόσωπα στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών θα είναι σχεδόν ίδια με τον αγώνα με τη Μακάμπι εκτός έδρας πλην του Τζολάκη (δηλαδή να ξεκινήσει ο Πασχαλάκης). Σε εκείνον τον αγώνα ο Τζολάκης ξεκίνησε βασικός αντί να μπει στο αρχικό σχήμα δηλαδή ο Πασχαλάκης και από εκεί και πέρα η τετράδα άμυνας ήταν με Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσο και Ορτέγα.

Το κέντρο με Εσε, Τσικίνιο και Ορτα και μπροστά ο Βάσκος τεχνικός είχε τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Για τον Ελ Καμπί πάντως αναμενόταν να βρεθεί στην Ελλάδα την Πέμπτη για να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και έχει τη σημασία του σε τι κατάσταση θα είναι ενόψει ΑΕΚ. Εξάλλου ο Μεντιλίμπαρ θα τεστάρει ανάλογα την ετοιμότητα όλων των παικτών του. Υπενθυμίζεται πώς ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι πλέον ΟΚ αλλά ο Αλεξανδρόπουλος έχει ακόμα το πρόβλημά του με τη μέση του, όπως και γίνεται η απαραίτηση διαχείριση στον Ροντινέι για τις ενοχλήσεις του.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αυστηρότερα πρόστιμα για φοροφυγάδες και ελέγχους με email, sms φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Τι σημαίνει το μήνυμα Καραμανλή ότι δεν κρύβεται πίσω από την ασυλία του - Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης