Μάικ Τζέιμς: Τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague ο Παναθηναϊκός

Μάικ Τζέιμς: Τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague ο Παναθηναϊκός

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Μονακό έχρισε φαβορί την Ρεάλ Μαδρίτης

mike_james
Έβγαλε τετράδα στη Euroleague και έχρισε και φαβορί για τον τίτλο ο Μάικ Τζέιμς. 

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας της Μονακό, που πριν από λίγες ημέρες έγινε ο πρώτος σκόρερ της Euroleague, μίλησε στο Urbonus Podcast, έχρισε φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης και έβαλε και στην τετράδα τον Παναθηναϊκό. 

Για τη Ρεάλ και την Μονακό είπε:  «Προφανώς η Ρεάλ. Ξέρω ότι παίζουν άσχημα τώρα και έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά είναι η Ρεάλ. Νομίζω πως όλος ο κόσμος του μπάσκετ ήξερε ότι δεν θα ήταν κυρίαρχη όλη τη σεζόν. Πρέπει να έχεις σκαμπανεβάσματα σε αυτό το σημείο της σεζόν. Όπως οι αθλητές, έτσι και οι ομάδες έχουν την καλή και την κακή τους φόρμα. Οι τρεις σερί ήττες δεν με τρομάζουν. Πιστεύω ακόμα ότι είναι η νούμερο ένα ομάδα στην EuroLeague και η ομάδα που πρέπει να κερδίσεις. Είναι η πρωταθλήτρια. Αν χάσει οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια, τότε θα αγχωθώ.



Στη δεύτερη θέση θα βάλω εμάς για λόγους μεροληψίας. Νομίζω ότι παίζουμε καλά την κατάλληλη στιγμή. Τρέχουμε ένα καλό σερί και έχουμε κερδίσει κάποιες πολύ καλές ομάδες. Όπως είπα, υπάρχουν πάνω και κάτω στη σεζόν. Ελπίζω ότι εμείς έχουμε ξεπεράσει τα χαμηλά μας σημεία. Φαίνεται ότι όλοι μας έχουμε τακτοποιηθεί, παίζουμε καλά και κάνουμε τη δουλειά μας. Κάποιες φορές δεν είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει κάθε μέρα» .

Για τη Μπαρτσελόνα τόνισε: «Θα πω, λοιπόν, ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι μέσα στην τετράδα μου, γιατί έχουν αρκετούς βετεράνους και παίζουν καλό μπάσκετ. Μπορεί να μην έχουν έναν 'σέξι' παίκτη, που να είναι ο go-to παίκτης τους, στον οποίο θα ακουμπάνε κάθε φορά που έχουν πρόβλημα, αλλά το κάνουν συλλογικά. Ο Βέσελι παίζει εξαιρετικά φέτος, ο Λαπροβίτολα παίζει καλά, ο Πάρκερ είναι καλύτερος από όσο πίστευαν οι περισσότεροι και μετά έχουν και τους υπόλοιπους, τον Κάλινιτς, τον Σατοράνσκι. Η προσθήκη του Ρούμπιο θα βοηθήσει. Οπότε πρέπει να τους βάλω, γιατί είναι συνεπείς όλο τον χρόνο».

Για τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Τέταρτή μου επιλογή θα είναι ο Παναθηναϊκός. Παίζει καλά από τότε που πήρε τον Κέντρικ Ναν. Παίζει άμυνα. Παίζει σκληρά. Παίζει σαν σύνολο. Έχουν πολύ καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή. Προστατεύουν την μπάλα, 'δέρνουν' τους αντιπάλους, βάζουν τρίποντα. Παίζουν καλά ως σύνολο. Νομίζω αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες μου, αν και υπάρχουν κι άλλες που είναι πολύ κοντά. Η Ρεάλ και η Μονακό είναι οι μόνες σίγουρες επιλογές μου, για προφανείς λόγους, αλλά θα μπορούσα να διαλέξω κι άλλες ομάδες». 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας, λέει ο Δένδιας για την πρώτη εμπλοκή της φρεγάτας Ύδρα στον Κόλπο του Άντεν

Στα ύψη και φέτος τα ναύλα παρότι έπεσαν οι τιμές στα καύσιμα


The Godfather: 52 χρόνια από το αριστούργημα του Κόπολα - Η Μαφία, η οικογένεια και ο παραλληλισμός με την ισχύ των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης