Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μαθητή γυμνασίου που επιτέθηκε στην γιαγιά του στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 69χρονη γυναίκα πήγε και κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι ο 15χρονος της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια επειδή δεν του έδινε χρήματα.
Μάλιστα, όπως ανέφερε αυτό έχει ξανασυμβεί πριν περίπου δύο εβδομάδες με την ίδια ένταση και για τον ίδιο λόγο.
Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει τον 15χρονο ωστόσο κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε πως και ο ίδιος είχε υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πατέρα του.
Όπως προέκυψε, το περιστατικό σημειώθηκε πριν δέκα ημέρες περίπου όταν ο 41χρονος επιτέθηκε στον γιο του με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events