Stoiximan Super League 1, Λαμία - Ατρόμητος 3-3: Ματσάρα που δεν ήθελες να τελειώσει - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, Λαμία - Ατρόμητος 3-3: Ματσάρα που δεν ήθελες να τελειώσει - Δείτε τα γκολ

Εξι γκολ, δύο πέναλτι, το ένα χαμένο, φοβερές ανατροπές, ένταση, νεύρα και πολλές χαμένες ευκαιρίες - Δίχως αμφιβολία το 3-3 ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο είναι ένα από τα ματς της χρονιάς

6040168
Σε ένα από τα ματς που θες να βλέπεις και να ξαναβλέπεις οι Λαμία και Ατρόμητος έμειναν στο 3-3. Το αρχικό 0-2 των Περιστεριωτών έγινε 2-2 και μετά 3-2 για τη Λαμία με τους φιλοξενούμενους όμως να ισοφαρίζουν σε 3-3. Χαμένο πέναλτι ο Βαλέντσια και σημαντικές επεμβάσεις των Κοσέλεφ και Τσιντώτα.

Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τον Κοσέλεφ στην εστία, τους Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο και Σιμόν στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Σαντάνα με τον Τζανδάρη ήταν τα δύο χαφ. Ο Μαρτίνεθ με τον Τσιλούλη ξεκίνησαν ως εξτρέμ, έχοντας τον Σλίβκα πίσω από τον φορ, Καρλίτος.

Από την άλλη ο Ατρόμητος είχε τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Κιβρακίδη, Τσακμάκη, Ασεβέδο και Ντε Μποκ στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Έντερ Γκονζάλες με τον Κούντε και τον Φριντζόνσον ήταν στη μεσαία γραμμή. Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Βαλένσια ήταν στα άκρα της επίθεσης, έχοντας τον Βέργο στην κορυφή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx908qm4v41l)
Κλείσιμο


Αδιανόητο ματς με 4 γκολ και ένα χαμένο πέναλτι πριν καν φτάσουμε στο 25'!
Το α' μέρος εξελίχθηκε εντυπωσιακά από πλευράς γκολ και φάσεων. Στο 4ο λεπτό και μετά από φάουλ των Περιστεριωτών σε μία φάση από το... πουθενά ήρθε το 0-1. Και αυτό υπό την έννοια ότι η μπάλα μετά από σουτ του Ασεβέδο βρήκε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, άλλαξε κάπως πορεία και πήγε στα δίχτυα της Λαμίας.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Έντερ Γκονζάλες πήρε κεφαλιά προ του Τζανετόπουλου και έκανε το 0-2 μετά από μπαλιά του Βαλέντσια. Στο 13ο λεπτό η Λαμία αντέδρασε και μπόρεσε να μειώσει στο σκορ. Πρώτο σουτ του Καρλίτος και μετά σουτ του Μαρτίνεθ για το 1-2.

Στο 17ο λεπτό ο Τζανδάρης υπέπεσε σε παράβαση όπως απεφάνθη ο διαιτητής Βεργέτης. Παράβαση εντός της περιοχής πάνω στον Τσακμάκη. Όμως ο Βαλέντσια είδε τον Κοσέλεφ να πέφτει και να αποκρούει την εσχάτη των ποινών στο 20ό λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καρλίτος έκανε την προσπάθεια από τα άκρα. Από την προσπάθειά του η μπάλα έφτασε στον Σλίβκα που από κοντά έκανε το 2-2. Μέχρι το τέλος του α' μέρους το σκορ δεν άλλαξε, πλην όμως έως το 25' είχαμε ένα φοβερό παιχνίδι και από κάθε άποψη.

Carlito's Way με 3-2 από τον Σίντκλεϊ και 3-3 ο Βέργος με πέναλτι
Η Λαμία μπήκε φορτσάτη στο β' μέρος και βρέθηκε να κάνει την ανατροπή διά... ποδός Καρλίτος. Στο 55' ο Καρλίτος έβγαλε στον Σιμόν που έκανε το γύρισμα της μπάλας με τους Μαρτίνεθ και Σίντκλεϊ να πηγαίνουν πάνω στη μπάλα με τον Σίντκλεϊ με προβολή να σκοράρει για το 3-2.

Δέκα λεπτά μετά όμως ήρθε ξανά γκολ. Αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο. Μετά από τσεκάρισμα δόθηκε παράβαση για κράτημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου πάνω στον Βέργο. Στο 65' ο Βέργος θα ευστοχούσε για να κάνει το 3-3.

Στο 76' ο Τσιντώτας είχε πολύ μεγάλη επέμβαση πάνω σε σουτ του Καρλίτος. Στο 82' ο Καρλίτος είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με σουτ του. Στο 87' ο Τσιντώτας είχε σημαντική τριπλή επέμβαση πάνω στα σουτ των Τσιλούλη και Σαντάνα. Το παιχνίδι παρά τις πολλές φάσεις θα έμενε στο 3-3.

MVP: Οι Κοσέλεφ και Τσιντώτας και σε δεύτερο επίπεδο ο Καρλίτος. Ο γκολκίπερ της Λαμίας ήταν εκείνος που έπιασε το πέναλτι του Βαλέντσια και έτσι δεν επέτρεψε σε κομβικό χρονικό σημείο να δεχθεί και άλλο τέρμα η ομάδα του. Ο Καρλίτος είναι μέσα και στις 3 φάσεις των γκολ της Λαμίας. Ο Τσιντώτας μπαίνει εδώ για τη μεγάλη επέμβασή του στον Καρλίτος.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Για τη Λαμία δεδομένα μπαίνουν οι 3 σκόρερ της. Για τον Ατρόμητο ο Έντερ Γκονζάλες εκτός από σκόρερ έκανε μία ένα καλό ματς σε δημιουργικό επίπεδο και γενικά μεσοεπιθετικά. Φυσικά και εννοείται πώς κομβικός κυρίως ως προς το 3-3 είναι ο Βέργος, που φάνηκε να ενοχλείται διότι αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της Λαμίας ενώ είχε θητεύσει εκεί.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Παρότι είναι παίκτης που είχε ασίστ ο Βαλέντσια έχει χάσει το πέναλτι στο πρώτο 45λεπτο. Άρα ήταν μοιραίος σε μία κρίσιμη καμπή του αγώνα στη Λαμία.

Η ΓΚΑΦΑ: Το χαμένο πέναλτι του Βαλέντσια στο α' μέρος. Θα μπορούσε εκεί ο Ατρόμητος να κάνει το 1-3 και να δώσει άλλη τροπή στον αγώνα. Εδώ μπαίνει και το πέναλτι που έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Υπήρχαν δύσκολες φάσεις στο παιχνίδι για τον διαιτητή Βεργέτη. Στη φάση του πρώτου πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου ήταν κατηγορηματικός για την παράβαση του Τζανδάρη.

Το πέναλτι υπέρ του Βέργου από τον Παπαδόπουλο από το ριπλέι φάνηκε σωστό ενώ ο Καρλίτος ζήτησε παράβαση εντός περιοχής σε φάση που φάνηκε να τον κρατά ο Τσακμάκης. Προέκυψαν λάθη σε επίπεδο φάουλ και καρτών και για τις 2 ομάδες. Ο Καρλίτος επίσης ζήτησε στο α' μέρος παράβαση από τον Ασεβέδο για χτύπημά του, που έγινε εκτός περιοχής του Ατρόμητου.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ένα από τα καλύτερα φετινά ματς που έχουμε δει στη μεγάλη κατηγορία. Φοβερό πραγματικά παιχνίδι στη Λαμία. Εκεί όπου η Λαμία και ο Ατρόμητος είχαν και οι δύο πολύ καλά διαστήματα απόδοσης στο ματς. Θα μπορούσαν να είχαν νικήσει αλλά και χάσει. Εν τέλει αρκέστηκαν σε μία... χορταστική ισοπαλία με ένα 3-3.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Σαντάνα, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (71' Τόσιτς), Τσιλούλης, Σλίβκα (85' Ακούνια) και Καρλίτος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες (83' Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Φριντζόνσον (46' Ρομπάιγ), Αγκιμπού Καμαρά (95' Κουέν), Βαλένσια και Βέργος (67' Αντζιέλσκι).

Ειδήσεις σήμερα:

Φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα βυθίστηκε στα ανοιχτά της Λέσβου - Βρέθηκε σώος ένας ναυτικός

Ελεύθερη η 9χρονη όμηρος της Χαμάς που είχε αρχικά θεωρηθεί νεκρή - Η συγκλονιστική αγκαλιά με τον μπαμπά της

Βροχή αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης φτιάχνει σφηνάκια στις Σπέτσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης