Συρία: Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από έκρηξη του αυτοκινήτου του στη Δαμασκό

Συρία: Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από έκρηξη του αυτοκινήτου του στη Δαμασκό

Η έκρηξη σημειώθηκε εν μέσω κλιμάκωσης των περιφερειακών εντάσεων, με φόντο τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας

damascus_car
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σήμερα καθώς εξερράγη το αυτοκίνητο του στην πρωτεύουσα της Συρίας Δαμασκό, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για την ταυτότητα του θύματος.

Επικαλούμενο αξιωματικό της αστυνομίας, το ειδησεογραφικό πρακτορείο έκανε λόγο έναν πρόσωπο που έγινε «μάρτυρας» καθώς εξερράγη «εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητό του στη συνοικία Μαζέχ», χωρίς να δίνει άλλες διευκρινίσεις.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά που διαθέτει ευρύ δίκτυο πηγών στην εμπόλεμη χώρα, η έκρηξη προκάλεσε πανικό στην περιοχή ενώ τρία άλλα οχήματα έπιασαν φωτιά.

Η έκρηξη σημειώνεται εν μέσω κλιμάκωσης των περιφερειακών εντάσεων, με φόντο τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Το περιστατικό συνέβη σε συνοικία όπου βρίσκεται η πρεσβεία του Ιράν και το προξενείο του που καταστράφηκε την 1η Απριλίου σε επίθεση που αποδόθηκε στο Ισραήλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταδικάστηκε 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου και τον ξυλοκόπησαν άγρια οι γονείς του

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε

«Μεγάλη» αποκαλούσαν την προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας - «Τα 15αρια, τα 20αρια πήγαιναν πάνω στην εφόρισσα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης