Οι Βρετανίδες ψήφισαν τον Φιούρι ως τον πιο σέξι αθλητή στον κόσμο - Τρίτος ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, 5ος ο Ρονάλντο

Οι Βρετανίδες ψήφισαν τον Φιούρι ως τον πιο σέξι αθλητή στον κόσμο - Τρίτος ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, 5ος ο Ρονάλντο

2000 Βρετανίδες κλήθηκαν να επιλέξουν και το top-10 δεν είναι αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι

fioyri_ronaldo
Ο πυγμάχος Τάισον Φιούρι ο πιο σέξι αθλητής στον κόσμο; 

Γούστα είναι αυτά. Για τις Βρετανίδες πάντως είναι ο πιο σέξι, πιο σέξι και από τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Η εφαρμογή γνωριμιών «Illicit Encounters» ζήτησε από 2000 Βρετανίδες να ψηφίσουν και ο Βρετανός  αήττητος πρωταθλητής βαρέων βαρών που είναι μεγάλος φαν του Ρονάλντο κέρδισε άνετα την 1η θέση και άφησε στην 5η τον Πορτογάλο. 

Από την δεκάδα ο μοναδικός που δεν έχει καμία σχέση με τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος είναι Αργεντινός και δεν έχει παίξει ποτέ στην Premier League. Στην δεκάδα υπάρχουν έξι Βρετανοί (Άγγλία, Ιρλανδία), ένας Αργεντινός, ένας Πορτογάλος, ένας Νορβηγός και ένας Αμερικανός. 


Κλείσιμο



Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ο Τάισον Φιούρι ψηφίστηκε ως Νο1 από το 9,3 /10 γυναίκες ενώ στο Νο2 ήταν επίσης ο Βρετανός πυγμάχος, Άντονι Τσόζουα και στην 3η ο Αμερικανός (σταρ του NFL) Τράβις Κέλσι ο οποίος είναι σε σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ!



Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Βρετανός πιλότος της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, ενώ για την πέμπτη επιλέχθηκε ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Cristiano Ronaldo meet Tyson Fury


Ακολουθούν ως 6ος- ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ και ως 7ος  ο συμπαίκτης του στη Σίτι, Άγγλος διεθνής Τζακ Γκρίλις.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @anthonyjoshua

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RORY (@rorymcilroy)



Στην όγδοη θέση είναι ο Ιρλανδός παίκτης γκολφ Ρόντι ΜακΛρόι, ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στη λίστα στην 9η θέση και ο πρώην πρωταθλητής του UFC (Ultimate Fighting Championship), Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, κλείνει την δεκάδα! 


Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία εξπρές - Ποιες περιοχές επηρεάζονται σήμερα και αύριο

Αναδιοργάνωση του ΕΣΥ - Τα 12 σημεία αλλαγών στη διακυβέρνησή του

Στα τρία ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου - Πήγε, τον είδαν... και έφυγε ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης