Basket League: Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τον Γκάουντλοκ

Basket League: Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τον Γκάουντλοκ

Η ομάδα της Ρόδου ενισχύεται σημαντικά στις θέσεις των γκαρντ

3810338
Ο Κολοσσός Ρόδου θα συνεχίσει την προσπάθειά του για το πρωτάθλημα της Basket League, έχοντας πλέον στο ρόστερ του, τον Άντριου Γκάουντλοκ.

Όπως γνωστοποίησε η ομάδα του Αιγαίου μέσα από βίντεο το οποίο ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Κούρο Σεγκούρα θα έχει στην διάθεσή του, την βοήθεια ενός παίκτη με πολλές παραστάσεις από τα κορυφαία επίπεδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τον Κολοσσό στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Γκάουντλοκ άρχισε την σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Ανδόρα έχοντας υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και είχε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους με 0,8 ασίστ και 0,7 ριμπάουντ.

Κλείσιμο

Όσο βρισκόταν στην Euroleague είχε κατά το πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε την περίοδο 2014-15, 17 πόντους με 2,2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, την σεζόν 2016-17 στην Μακάμπι 17,2 πόντους ενώ μάζευε 2,6 ριμπάουντ και μοίραζε 2,8 ασίστ, ενώ στην τελευταία του χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετρούσε 12,3 πόντους, 2,4 ριμπάοντ και 1,8 ασίστ σε κάθε αγώνα.

Κατά την παρουσία του στο EuroCup είχε με την Ούνιξ Καζάν 18,8 πόντους, 2 ριμπάουντ, 31 ασίστ το 2013-14 ενώ το 2019-20 με την Βενέτσια 6,3 πόντους με 0, 7 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε τρεις αγώνες.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Sky News: Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα - Στην πιο δύσκολη φάση ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Καιρός: Ένας ασυνήθιστα ζεστός Οκτώβριος - Τι λένε οι ειδικοί στο protothema.gr

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης