Basket League, Απόλλων - Κολοσσός Ρόδου 69-87: «Άλωσε» την Πάτρα με σούπερ Περάντες

Basket League, Απόλλων - Κολοσσός Ρόδου 69-87: «Άλωσε» την Πάτρα με σούπερ Περάντες

Με κορυφαίο τον Λόντον Περάντες ο Κολοσσός έφτασε στις δύο νίκες

6011152
Ο Λόντον Περάντες επέστρεψε στη 12άδα του Κολοσσού και... υπέγραψε τη νίκη των Ροδιτών στην Πάτρα επί του Απόλλωνα. Η ομάδα του Σεγκούρα πέρασε από την Αχαΐα με το ευρύ 69-87, παίρνοντας μια σημαντική νίκη στην οικονομία του πρωταθλήματος, αφού έφτασε τις δύο νίκες, αφήνοντας στη μία τον Απόλλωνα.

Πατρινοί και Ροδίτες είχαν από ένα δεκάλεπτο. Ο Κολοσσός μπήκε πολύ πιο συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση, αφού μετά το 7-3 βρήκε σκορ από κάθε θέση. Με τον Περάντες να μοιράζει στον Μπραΐκοβιτς και τον Γιόργκενσεν να βρίσκει το χέρι του στην περίμετρο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13-22 (8') και 16-27 λίγο αργότερα από το μεγάλο σουτ του Κολοβέρου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwkape34z2gx)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwk9kxiksnsx)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwk9ltxn4jk9)


Ο Απόλλωνας όμως αντέδρασε άμεσα, προτού συμπληρωθεί το ημίχρονο. Το 19-29 έγινε 27-29 με το ξέσπασμα του Ουάσινγκτον, ενώ αμέσως μετά ο Σταρκς ανέλαβε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Δείχνοντας ξανά το χάρισμά του στο ένας εναντίον ενός έβλαε τους Πατρινούς μπροστά στο σκορ (42-41, 14'). Ο Αμερικανός σκόραρε 11 στο ημίχρονο, περισσότερους από κάθε άλλον για να οδηγήσει την ομάδα του στο 42-39 (20'), με τους γηπεδούχους να μετρούν 7/14 τρίποντα στα πρώτα 20 λεπτά.

Κάπου εκεί όμως άλλαξαν τα πάντα. Αρχικά ο Περάντες βρήκε ρυθμό στην επίθεση, ενώ ο Σταρκς έπαθε θλάση στους οπίσθιους μηριαίους 15 λεπτά πριν το φινάλε και με το σκορ στο 44-55. Χάνοντας τον καλύτερό του σκόρερ μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Απόλλωνας σχεδόν παραδόθηκε, βλέποντας τη διαφορά να ανεβαίνει στους 16 με το φινάλε του 3ου δεκαλέπτου (50-66).

Από εκεί και πέρα οι Πατρινοί ούτε κάποιον να τραβήξει το κάρο είχαν, ενώ ο Κολοσσός μετρούσε αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα. Τα σουτ των Πόλεϊ και Περάντες διαμόρφωσαν το 59-73 (33'), μια τιμή στη διαφορά που δεν υπήρχε τρόπος να ανατραπεί.

Η τελευταία απόπειρα του Φιλιππάκου μείωσε σε 65-76, με κάτι λιγότερο από τρία λεπτά να απομένει, αλλά δεν υπήρχε πλέον ο χρόνος. Ο Μπλέιλοκ μείωσε στους 10 (69-79), όμως ο Κολοσσός είχε ψυχραιμία, Περάντες και Γιόργκενσεν για το τελικό

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 42-39, 50-66, 69-87

Ειδήσεις σήμερα:

«Μόνο οι ελεύθερες ψυχές φυλάνε ελεύθερες πατρίδες» - Το μήνυμα του Ίκαρου της ομάδας «ΖΕΥΣ» στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Κοσμοσυρροή στην οικία του Ιωάννη Μεταξά, εκεί που ακούστηκε το ιστορικό «Όχι» - Δείτε φωτογραφίες

Γυναίκα σε σεξ κλαμπ του Άμστερνταμ είπε ότι συνευρέθηκε με τον ίδιο της τον πατέρα - Πώς «ξεσκεπάστηκε» το ψέμα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης