Ολυμπιακός: Θέλει να... χτίσει σερί απόψε κόντρα στην Εφές

Ολυμπιακός: Θέλει να... χτίσει σερί απόψε κόντρα στην Εφές

Οι Πειραιώτες κοντράρονται με την ομάδα της Τουρκίας για την 5η στροφή της Euroleague (22:00, Novasports Prime) και ψάχνει δεύτερη σερί νίκη

walkup
Δύσκολη δοκιμασία για τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός αναζητά τρόπο να χτίσει σερί, αφού θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του στην Euroleague απέναντι στην Εφές. Η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκει μπροστά της εκείνη του Τσαν για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης (22:00, Novasports Prime) και θέλει να εκμεταλλευτεί το ΣΕΦ.

Ο Έλληνας head coach δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λουκ Σίκμα και Σακίελ΄ΜακΚίσικ που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, ενώ ο Αϊζάια Κάνααν θα βρίσκεται κανονικά στο ματς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συμπαγής όπως πάντα, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες. Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προστατέψει την έδρα του και να χτίσει μομέντουμ.

Στον αντίποδα ο Τσαν είπε μεταξύ άλλων: «Παίζει πολύ σκληρά και επιθετικά ο Ολυμπιακός, ειδικά εντός έδρας. Πρέπει να έχουμε την ψυχική δύναμη για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη σκληρότητα και επιθετικότητα».

To πρόγραμμα

Πέμπτη 26/10

19:30 Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας
21:00 Άλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
22:00 Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης