Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει και τον Λούκα Μόντριτς

Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει και τον Λούκα Μόντριτς

Ο Κροάτης μέσος ήταν επί χρόνια αντίπαλος του Λιονέλ Μέσι στη La Liga, ωστόσο είναι πολύ πιθανό από τον ερχόμενο Ιανουάριο να είναι συμπαίκτες

messi_modric
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε για άλλον ένα χρόνο του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς, αλλά τελικά ο Κροάτης μπορεί το χειμώνα να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι!

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου θα συμπληρώσει πλέον 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Ο διάσημος άσος δεν ξεκίνησε τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ρεάλ πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή.

Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα και ήδη η Ιντερ Μαϊάμι τον προσέγγισε ώστε τον Ιανουάριο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάαθλημα των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη - Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου για την κακοκαιρία Elias

New York Times για την Ελλάδα: Ανθεί μετά από μία δεκαετία, είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ευρώπης


Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα: Τον τιμώ, ελπίζω να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης