Αν Χάθαγουεϊ: Μιλάει για το άγχος και πώς αυτό επηρέασε την καριέρα της - Ένιωθα σαν να μην ήξερα πώς να αναπνεύσω, λέει

Αν Χάθαγουεϊ: Μιλάει για το άγχος και πώς αυτό επηρέασε την καριέρα της - Ένιωθα σαν να μην ήξερα πώς να αναπνεύσω, λέει

Μια μέρα είπα «δεν πρόκειται να πεθάνεις μέσα στο άγχος», αναφέρει η ηθοποιός

an-hathagouei
Η Αν Χάθαγουεϊ μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε στα λάθη που θεωρεί ότι έκανε τότε.

Μιλώντας στο podcast «The Ιnterview», η ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Ως μια νεαρή γυναίκα με χρόνιο στρες, θυμάμαι ότι απλά μια μέρα σκέφτηκα "τη θεωρείς δεδομένη, θεωρείς τη ζωή σου δεδομένη».

Όταν έκανε αυτή τη συνειδητοποίηση όπως λέει, ήταν και η στιγμή που αποφάσισε ότι πρέπει να απαλλαγεί από το άγχος που την ταλαιπωρούσε.
Κλείσιμο
«Σκεφτόμουν ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, κάτι μπορεί να έπεφτε από τον ουρανό και να πέθαινα. Κι είπα "δεν πρόκειται να πεθάνεις μέσα στο άγχος". Κάθε φορά, που νιώθω αυτές τις παλιές σκέψεις να με επισκέπτονται ξανά, θυμάμαι αυτό», εξήγησε η ηθοποιός.

Όπως αναφέρει, ποτέ δεν κατάλαβε τι ήταν στην πραγματικότητα αυτό που της προκαλούσε άγχος. «Ένιωθα ότι με πνίγει, σαν να μην ήξερα ούτε πώς πρέπει να αναπνεύσω», αναφέρει.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ήταν πραγματικά περίπλοκο. Κι ενώ η απάντηση μπορεί να ήταν τόσο απλή, εγώ στο μυαλό μου το έκανα περίπλοκο».


Ειδήσεις σήμερα:

Εξι κατηγορούμενοι ένοχοι για τη φωτιά στο Μάτι - Αθωώθηκαν 15

Νέος Ποινικός Κώδικας από 1η Μαΐου - Φλωρίδης: Όταν λέμε φυλακή, το εννοούμε...

Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ στο Μαρούσι - Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης