Απαρηγόρητος ο Θοδωρής Βλάχος στο protothema.gr: «Είναι κρίμα να χάνεις το χρυσό στα πέναλτι»

Απαρηγόρητος ο Θοδωρής Βλάχος στο protothema.gr: «Είναι κρίμα να χάνεις το χρυσό στα πέναλτι»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε από τη Φουκουόκα για τον χαμένο τελικό με τους Ούγγρους - Τι έγινε στη φάση του τάιμ άουτ

vlaxos_xr
Απαρηγόρητος είναι ο Θοδωρής Βλάχος μετά τον χαμένο τελικό της Ελλάδας από την Ουγγαρία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο ανδρών της Φουκουόκα. Η ήττα είναι ήττα αλλά πάντα μετράει και ο τρόπος. Η Ελλάδα έχασε τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στα πέναλτι με 14-13 αλλά είχε ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια.

Η μια με τον Κάκαρη ο οποίος έχασε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ουγγαρίας και η άλλη με το κλέψιμο του Φουντούλη που θα μπορούσε να δώσει γκολ στην κόντρα και μάλιστα με παίκτη παραπάνω στην Ελλάδα. Ο Θοδωρής Βλάχος όμως ζήτησε τάιμ άουτ και "έκοψε" την επίθεση της Ελλάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuekmro66avt)


Κλείσιμο
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός που έχει πλέον 3 μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίλησε στο protothema.gr για τον μεγάλο τελικό ενώ μας ζήτησε να μην κάνει άλλο σχόλιο για το τάιμ άουτ. 

«Αξίζαμε να κερδίσουμε και εμείς και αυτοί. Είχαμε δύο ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό. Στα πέναλτι όλα παίζονται. Είναι και θέμα τύχης και ικανότητας. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια.

Είναι κρίμα να χάνεις ένα χρυσό μετάλλιο στα πέναλτι. Η ομάδα έδειξε ότι έχει τεράστια δυναμική. Είμαστε πάντα στα μετάλλια και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Για πρώτη φορά πήραμε το ασημένιο. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuel5oxczzhd)


Ο κόσμος και εμείς περιμέναμε το χρυσό αλλά έτσι είναι οι τελικοί. Έχουμε μπροστά άλλα τρεις μεγάλες διοργανώσεις με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και πάντα στόχος είναι το μετάλλιο.  Ευχαριστούμε τους Έλληνες για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης. Μας δίνουν δύναμη» είπε ο Έλληνας τεχνικός. 

Τώρα για τη φάση του τάιμ άουτ στο 37'' ο Θοδωρής Βλάχος είχε ενημερώσει τον συνεργάτη του Τάσο Σχίζα να ζητήσει τάιμ άουτ εάν η Ελλάδα πάρει τη μπάλα. Ο Φουντούλης έκλεψε τη μπάλα, η ομάδα είχε παραπάνω, το τάιμ άουτ ζητήθηκε βιαστικά αλλά η ομάδα ήταν στην κόντρα και θα μπορούσε να σκοράρει. 

Ήταν μια λάθος απόφαση αλλά όπως είπε και ο Γιάννης Φουντούλης: «Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε». 

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στο TikTok: Δείχνουν 2χρονο που δολοφονήθηκε το ‘93 να περιγράφει μέσω ΑΙ τον φόνο του - Εξαλλη η μητέρα

Αδιανόητο να μπαίνει φωτιά μέσα στην αποθήκη πυρομαχικών, λέει πρώην αρχηγός ΓΕΣ

Το μήνυμα Μητσοτάκη προς… ναυτιλλομένους με την παραίτηση Μηταράκη και το «άδειασμα» Πατούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης