Αλ Χιλάλ: To χρυσό ιδιωτικό τζετ αξίας 200 εκατ. ευρώ που μεταφέρει τους παίκτες της

Αλ Χιλάλ: To χρυσό ιδιωτικό τζετ αξίας 200 εκατ. ευρώ που μεταφέρει τους παίκτες της

Με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά και... πανάκριβο ιδιωτικό τζετ ταξιδεύουν για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παίκτες της Αλ Χιλάλ, αεροσκάφος που πλέον θα απολαμβάνουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Νέβεες και Κουλιμπαλί

Saudi
Η Σαουδική Αραβία δείχνει αποφασισμένη να... χτίσει το ποδόσφαιρο της χώρας και για να το κάνει αυτό έχει ήδη προσγειώσει στο πρωτάθλημά της αρκετά αστέρια που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα για παράδειγμα, η Αλ Χιλάλ έκανε δικούς της τόσο τον Ρούμπεν Νέβες, όσο και τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Όπως φαίνεται πάντως, προκειμένου να προσελκύσουν τέτοιους παίκτες οι Σαουδάραβες, εκτός από... πακτωλό χρημάτων, τους προσφέρουν και μια σειρά από ανέσεις.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το εκκεντρικό και πανάκριβο ιδιωτικό τζετ το οποίο η Αλ Χιλάλ χρησιμοποιεί για τα ταξίδια της. Μέσα από ένα video που δημοσίευσε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν των Σαουδαράβων, Ιγκάλο, το υπερπολυτελές αεροσκάφος είδε το φως της δημοσιότητας.

Κλείσιμο


Το συγκεκριμένο Boeing 747-400 κοστίζει 200 εκατομμύρια ευρώ και ανήκει στον πρίγκιπα Αλβαλίντ μπιν Ταλάλ που είναι φίλος της ομάδας και ουσιαστικά το δανείζει σε εκείνη. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια μεγάλη τραπεζαρία αλλά κι έναν χρυσό θρόνο.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Εκλογές 2023: Στις 17:00 ανακοινώνεται η κυβέρνηση - Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί και υφυπουργοί

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Θρίλερ για τρεις έδρες σε Α΄ Αθήνας, Β΄ Πειραιά και Β΄ Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης