Champions League χάντμπολ ανδρών: Πολωνός δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του στον τελικό

Champions League χάντμπολ ανδρών: Πολωνός δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του στον τελικό

Ο 72χρονος Πάβελ Κότβιτσα υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή - Η συγκινητική πρόταση από τον προπονητή του Μαγδεμβούργου, που δεν εισακούστηκε

Polonos
Από ένα τραγικό περιστατικό σημαδεύτηκε ο τελικός του Champions League χάντμπολ ανδρών στην κατάμεστη Lanxess-Arena της Κολωνίας ανάμεσα στο Μαγδεμβούργο και την πολωνική Κίελτσε, το βράδυ της Κυριακής (18/6).

Συγκεκριμένα ο Πολωνός δημοσιογράφος Πάβελ Κότβιτσα έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Το συμβάν έγινε στο 47ο λεπτό με τον Κότβιτσα να καταρρέει και παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.

Ο τελικός διεκόπη για περίπου 15 λεπτά. Ιατροί και φυσιοθεραπευτές παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον Κότβιτσα. Κάποια στιγμή οι διοργανωτές κάλυψαν τον χώρο της ανάνηψης με κουρτίνες. Αν και αρχικά ο Πολωνός δημοσιγράφος φάνηκε να ανταποκρίνεται, η ιστορία έχει τραγικό τέλος, καθώς στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.



Μπένετ Βίεγκερτ: «Ας τελειώσει εδώ ο τελικός, είστε οι νικητές»
Τα κρίσιμα λεπτά που ο Πολωνός δημοσιογράφος δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, μπροστά στη γραμματεία εκτυλίχθηκε μια τρομερή σκηνή. Με το σκορ στο 22-21 υπέρ της Κίελτσε, ο προπονητής τού Μαγδεμβούργου, Μπένετ Βίεγκερτ, πλησίασε τον ομόλογό του Τάλαντ Ντζουσμπάεφ και του είπε: «Ας τελειώσει το ματς. Υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από τον αθλητισμό. Δεχόμαστε το αποτέλεσμα και είστε οι νικητές του Champions League».

Πρόταση που δεν έγινε δεκτή, ο τελικός ολοκληρώθηκε κανονικά με το Μαγδεμβούργο να επικρατεί με 30-29 στην παράταση (26-26 καν. αγ.) και να κατακτά το Champions League.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη (βίντεο)

Κως: «Είπα στη γυναίκα μου "πας για ένα πτώμα"» λέει ο πατέρας της Αναστάζια - «Η κόρη μου απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε»

Καιρός: Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή, προβλέπει ο Κολυδάς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης