Την πόρτα τηςΑΕΚ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία«χτύπησε» επίσημα ομάδα από το εξωτερικό, που έφτασε να προσφέρει στην Ενωση το πολύ μεγάλο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για χάρη του. Ομως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.
Ο 26χρονος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν και μάλιστα ως φορ, καθώς σε 37 ματς με τους «κιτρινόμαυρους» σημείωσε 18 γκολ και έδωσε έξι ασίστ, κάτι που τον κατατάσει ως εκ των κορυφαίων τους στην ξέφρενη πορεία τους μέχρι το νταμπλ.
Μάλιστα σύμφωνα με το deal που έγινε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 όταν και τον απέκτησαν, σε ενδεχόμενη παραχώρησή του παίκτη το 60% των χρημάτων θα πήγαινε στην ΑΕΚ και το υπόλοιπο 40% στους Ισραηλινούς, αφαιρουμένων όμως των αρχικών 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που κόστισε τότε στην Ενωση.
Δηλαδή αν γίνονταν αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση οι πρωταθλητές Ελλάδος θα λάμβαναν 10 εκατομμύρια ευρώ (2.500.000 +7.500.000 που αντιστοιχούν στο 60% των 12.500.000 αφού θα αφαιρούνταν τα 2.500.000) και η Μπεϊτάρ 5 εκατομμύρια.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.