Ο Τιμοτέους Πούχατς προσγειώθηκε προ ολίγου στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουνιόν Βεροίνου επετεύχθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12) και κανονίστηκε άμεσα το ταξίδι του 23χρονου Πολωνού για την Αθήνα με στόχο να ολοκληρωθεί το συντομότερο και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpechtb5r52h)
Ο Πούχατς εμφανίστηκε ευδιάθετος και αποχώρησε γρήγορα προκειμένου να πάει να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξτάσεις και ύστερα να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο διευθυντής επιχειρήσεων της ομάδας, Σπύρος Βλάχος και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς.
Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με την συμφωνία να συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πριν 1-2 μέρες ήρθε η επιβεβαίωση. Είναι μια ομάδα με παράδοση, που διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα»
Για τους στόχους του:
«Θέλω να παίξω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ, γιατί στην Ουνιόν δεν έπαιζα πολύ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».
Για την παράδοση του «τριφυλλιού» με τους Πολωνούς:
«Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.