Super League 1, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1: «Καθάρισε» με Ανδρούτσο
Ο Ολυμπιακός με σκόρερ τον Θανάση Ανδρούτσο πέρασε από τη Λιβαδειά και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League 1
UPD:
Στον Ολυμπιακό αυτή τη φορά δεν αρκούσε η καλή εμφάνιση και μπήκε με ορμή από τα πρώτα λεπτά έχοντας τρεις τελικές στο πρώτο δεκάλεπτο.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, η πίεση αυξάνονταν και στο 40' ήρθε το γκολ. Ο Χάμες σέντραρε από τ' αριστερά στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Μασούρας πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Ανδρούτσο ο οποίος έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε για το 0-1 του Θρύλου!
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Μίτσελ να έχουν την κατοχή και τις ευκαιρίες, όχι όμως και την ουσία.
Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 48' με τον Τζημόπουλος ο οποίος ένα ανάποδο πλασέ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι από το 50' και μετά δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου να τους βρίσκει νικητές και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Κυριακή, 13/11).
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.