US Open, Σάκκαρη - Γουάνγκ 1-2: Θύμα έκπληξης η Μαρία

US Open, Σάκκαρη - Γουάνγκ 1-2: Θύμα έκπληξης η Μαρία

Μετά από μάχη 2 ωρών και 43 λεπτών η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε με 6-3, 5-7, 5-7 από την Κινέζα Γουάνγκ (Νο75) στον 2ο γύρο του US Open

sakkaiii
Εκτός US Open από τον 2ο γύρο έμεινε η  Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα που είναι στο Νο3 κόσμου και πέρσι έφτασε στους "4" στη Νέα Υόρκη ηττήθηκε με 6-3, 5-7, 5-7 από την 21χρονη Κινέζα Τσιγού Γουάνγκ που είναι στο Νο75! 


Έτσι δύο ημέρες μετά από τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά (1ος γύρος) και η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρετά τη Νέα Υόρκη και η Ελλάδα μένει χωρίς εκπρόσωπο στο US Open. 

H Σάκκαρη στην καλύτερη περίπτωση μετά από το US Open θα πέσει από το Νο3 στο Νο5. 

Άνετη επικράτηση

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε σε διπλό μπρέικ πόιντ με το καλημέρα στο 1ο σετ αλλά η Κινέζα το έσβησε και ισοφάρισε σε 1-1. Η Ελληνίδα είχε και 3ο μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ αλλά το έσβησε η Γουάνγκ.



Με την 4η ευκαιρία της όμως έφτασε σε μπρέικ και στο 3-1! Η Κινέζα έφτασε σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ και με μπρέικ μείωσε σε 3-2. Η Κινέζα ισοφάρισε σε 3-3 αλλά η Σάκκαρη με μπρέικ πήγε στο 5-3!
Κλείσιμο

Με love service game έκλεισε το σετ στο 6-3 σε 43'.

Έβγαλε αντίδραση η Κινέζα

Στο 2ο σετ η Κινέζα έφτασε στο 2-1 και με μπρέικ στο 3-1. Η Σάκκαρη είχε μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ αλλά η Γουάνγκ το έσβησε και έφτασε στο 4-1!

Η Ελληνίδα είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ όμως η Κινέζα τα έσβησε. Αξιοποίησε όμως την 3η ευκαιρία της και μείωσε σε 4-3 με μπρέικ. Η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ (5-4) αλλά η Γουάνγκ έφτασε σε σετ πόιντ στο σερβίς της 26χρονης.



Το έσβησε η Ελληνίδα και ισοφάρισε σε 5-5!Η Κινέζα έσβησε και αυτή μπρέικ πόιντ στο 11ο για το 6-5. Η Γουάνγκ απώλεσε ένα μπρέικ πόιντ αλλά με το δεύτερο έκλεισε το σετ στο 7-5.

Επέμενε και κέρδισε 

Το 3ο άρχισε με μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη αλλά η Γουάνγκ το έσβησε για το 1-0. Με την 4η ευκαιρία της στο 3ο γκέιμ η Ελληνίδα πέτυχε μπρέικ και προηγήθηκε με 2-1.

Το υπερασπίστηκε με το σερβίς της για το 3-1 και μείωσε σε 3-2 η Κινέζα. Η Γουάνγκ πήρε πίσω το μπρέικ (3-3) και με love service game προηγήθηκε με 4-3.

Η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 4-4 και εν συνεχεία σε 5-5. Η Γουάνγκ έφτασε σε διπλό ματς πόιντ και με μπρέικ έκλεισε το παιχνίδι.




Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης