Γιουβέντους - Τορίνο 1-1: Ο Μπελότι υποχρέωσε τη «Μεγάλη Κυρία» στη δεύτερη σερί γκέλα της - Δείτε τα γκολ

Γιουβέντους - Τορίνο 1-1: Ο Μπελότι υποχρέωσε τη «Μεγάλη Κυρία» στη δεύτερη σερί γκέλα της - Δείτε τα γκολ

Ντε Λιχτ στο 13' και Μπελότι στο 62' οι σκόρερ στο ντέρμπι του βορρά - Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία με 1-1 για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι

belotti
Ο ενθουσιασμός των χειμερινών μεταγραφών αρχίζει σιγά - σιγά να ξεθωριάζει και μαζί του οι ελπίδες της Γιουβέντους για δυναμική αντεπίθεση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Μια αντεπίθεση που συναντά το ένα εμπόδιο μετά το άλλο τις τελευταίες εβδομάδες, αφού μετά την Αταλάντα η Γηραία Κυρία απέτυχε να πάρει το τρίποντο και κόντρα στην Τορίνο, μένοντας στο 1-1.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που της έλειπαν όλα τα συστατικά που θα της έδιναν το πάνω χέρι. Δίχως πείσμα, δίψα και δημιουργία, η Γιούβε μπορεί ακόμα και να χαμογελά που πήρε έστω και τον βαθμό στο ντέρμπι της πόλης με την Γκρανάτα, όμως ταυτόχρονα οφείλει να θυμάται πως έχασε ακόμα μια ευκαιρία να ξεφύγει από την Αταλάντα που βρίσκεται στο -3 με δυο ματς λιγότερα...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chziop6t2zjt)


Κλείσιμο
Και η αλήθεια είναι πως η Τορίνο έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως δεν είχε πάει στο «Allianz Stadium» απλώς για να παίξει τον ρόλο του... κομπάρσου. Αντιθέτως, η «Γκρανάτα» πήρε με το καλημέρα πρωτοβουλίες και έφτασε πρώτη στο γκολ σε δυο περιπτώσεις (6΄,9΄), αλλά ο Σέζνι δήλωσε παρών! Κι αφού η Τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η Γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον Ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ κατάφερε να πάρει κεφάλι.

Στο 13΄ο Κουαδράδο έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ματάις Ντε Λιχτ κατέλαβε τους αιθέρες, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά. Η Γιουβέντους βρήκε από νωρίς αυτό που ήθελε, αλλά η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Με εξαίρεση ένα πλασέ του Ντιμπάλα στο 23, η Γηραιά Κυρία απέτυχε να απειλήσει την Τορίνο που είχε πάρει την κατοχή της μπάλας και ανά διαστήματα έστηνε πολιορκίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Η εικόνα δεν έμελλε να αλλάξει στο δεύτερο μέρος, με την Τορίνο να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μαντραγκόρα στο 50΄ και δέκα λεπτά αργότερα να τιμωρεί. Ο Μπρέκαλο έκανε... πλάκα στην αριστερή πλευρά, έβγαλε γλυκιά σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Μπελότι ξέφυγε από τα αντίπαλα μαρκαρίσματα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με όμορφο γυριστό.

Στο 66΄ο Μαντραγκόρα θα μπορούσε να είχε γυρίσει τούμπα το ματς αν το διαγώνιο σουτ του δεν έφευγε εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι, με την Τορίνο να διατηρεί με ασφάλεια τον βαθμό μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Αποτέλεσμα και ιδίως εμφάνιση που επιβεβαίωσε τα σημάδια κάμψης για τους Μπιανκονέρι που πρέπει να εξορίσουν τέτοιες εικόνες οριστικά στο παρελθόν προκειμένου να σφραγίσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι):
Σέζνι, Κουαδράδο, Πελεγκρίνι (46΄Ντε Σίλιο), Ντε Λίχτ, Άλεξ Σάντρο, Λοκατέλι (74΄Αρτούρ), Ραμπιό, Ζακάρια, Ντιμπάλα (54΄ΜακΚένι), Μοράτα, Βλάχοβιτς (74΄Κιν)

Τορίνο (Ιβάν Γιούριτς): Μιλίκοβιτς, Τζίτζι, Μπρέμερ (89΄ Μποντζόρνο), Ροντρίγκεζ, Λούκιτς, Μαντραγκόρ, Σίνγκο (79΄Ανσάλντι), Βοϊβοντά, Μπρέκαλο (75΄Πιάτσα), Πομπέγκα, Μπελότι (79 Σανάμπρια)


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία:

Γιουβέντους-Τορίνο 1-1

Σαμπντόρια-Έμπολι 19/02

Ρόμα-Βερόνα 19/02

Σαλερνιτάνα-Μίλαν 19/02

Φιορεντίνα-Αταλάντα 20/02

Βενέτσια-Τζένοα 20/02

Ίντερ-Σασουόλο 20/02

Ουντινέζε-Λάτσιο 20/02

Κάλιαρι-Νάπολι 21/02

Μπολόνια-Σπέτσια 21/02

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)

Μίλαν 55

Ίντερ 54 -24αγ.

Νάπολι 53

Γιουβέντους 47 -26αγ.

Αταλάντα 44 -24αγ.

Λάτσιο 42

Ρόμα 40

Φιορεντίνα 39 -24αγ.

Βερόνα 36

Τορίνο 33

Έμπολι 31

Σασουόλο 30

Μπολόνια 28 -24αγ.

Σπέτσια 26

Ουντινέζε 24 -23αγ.

Σαμπντόρια 23

Βενέτσια 21 -24αγ.

Κάλιαρι 21

Τζένοα 15

Σαλερνιτάνα 13 -23αγ.


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Διασώστες της ΕΜΑΚ πηγαίνουν για τη διάσωση εγκλωβισμένων στο Euroferry Olympia

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγγνώμη στους ψηφοφόρους της ΝΔ για τη στήριξη Κύρτσου

Σκρέκας: Τι θα γίνει με τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ρεύματος – Οι επιδοτήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης