Ο Πακετά της Γουέστ Χαμ κατηγορείται από την αγγλική ομοσπονδία για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Πακετά της Γουέστ Χαμ κατηγορείται από την αγγλική ομοσπονδία για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος φέρεται να πήρε εσκεμμένα κάρτες προκειμένου να επωφεληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν ποντάρει σ' αυτό

Paqueta
Οι πρώτες φήμες είχαν κυκλοφορήσει πέρσι τέτοια εποχή και επί της ουσίας «'εκοψαν» τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να επιλέγει τον Κροάτη Κόβαζιτς από την Τσέλσι.

Ένα χρόνο αργότερα και ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν ανεθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή Βραζιλιάνο, ήρθε το σοκ της είδησης ότι η αγγλική ομοσπονδία κατηγορεί πλέον και επίσημα τον έμπειρο μέσο για παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού που διέπουν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θεωρούν ότι ο Πακετά τη σεζόν 2022-2023 πήρε εσκεμμένα κάρτα στους αγώνες με Λέστερ, Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα και Λιντς προκειμένου να επωφεληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα, με τα παράνομα στοιχήματα να εντοπίζονται στην περιοχή του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η είδηση προέκυψε λίγη ώρα αφότου η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χουλιάν Λοπετέγκι, με τον Πακετά πάντως να δηλώνει αθώος.

Κλείσιμο
«Είμαι έκπληκτος και αναστατωμένος που η FA αποφάσισε να μου απαγγείλει κατηγορίες», δήλωσε μέσω Instagram ο Πακετά και συμπλήρωσε:



«Επί εννέα μήνες συνεργάστηκα σε κάθε βήμα της έρευνάς τους και παρείχα όλες τις πληροφορίες που μπορούσα. Αρνούμαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους και θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο για να καθαρίσω το όνομά μου».

Θέση πήρε και η Γουέστ Χαμ με τα σφυριά να τονίζουν: «Ο Λούκας αρνείται κατηγορηματικά την παράβαση και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται σθεναρά τη θέση του. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στον παίκτη και να τον υποστηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας».

Ο πακετά ανακρίθηκε από την FA τον περασμένο Σεπτέμβριο και τους έδωσε πρόσβαση στο τηλέφωνό του τον επόμενο μήνα, ενώ έχει προθεσμία μέχρι τις 3 Ιουνίου για να απαντήσει στις κατηγορίες, με την επιφύλαξη αίτησης παράτασης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγνησία - Θρίλερ δίχως τέλος στον Πτελεό: Άφαντος από τις 23 Απριλίου ο Γιάννης Καραμπάτσης - Η κληρονομιά και η έκκληση της οικογένειας

Ισπανία: Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια - Νέες αποκαλύψεις για τον... fake γάμο και τις εξωσυζυγικές σχέσεις τους

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποζημίωση 200.000 ευρώ στην οικογένειά του για ψεύτικη συνέντευξη μέσω AI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης