Η Ευγενία Σαμαρά χόρεψε στον τηλεοπτικό αέρα για μερικά δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει.
Όταν ένας παίκτης του «Switch» απάντησε σωστά σε ερώτηση τον Έλβις Πρίσλεϊ, οι συνεργάτες της ηθοποιού και παρουσιάστριας, έβαλαν ένα κομμάτι του τραγουδιστή να ηχεί στο πλατό. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Ευγενία Σαμαρά χόρεψε και το κοινό του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων τη χειροκρότησε. «Τι ωραίος που είναι ο Έλβις Πρίσλεϊ» είπε μετά το σύντομο χορευτικό της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1h015us1vt5)
Αυτή δεν είναιι η πρώτη φορά που η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται να διασκεδάζει στα γυρίσματα του «Switch». Τις προάλλες μετά από ερώτηση σχετικά με το κομμάτι «Άδωνι», η Ευγενία Σαμαρά τραγούδησε το ρεφρέν. Πιο συγκεκριμένα, όταν δόθηκε η σωστή απάντηση από τον παίκτη, ακούστηκε ο «Άδωνις» και η Ευγενία Σαμαρά χόρεψε, τραγουδώντας παράλληλα: «Και που πηγαίνει και μία χοντρή, νευρικιά, Κυριακή να της φύγει το στρες».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.